Consola de jocuri Nintendo Switch, ofertă excelentă la Orange

Data: 20/12/2018 | Autor: .

Consola de jocuri Nintendo Switch, ofertă excelentă la OrangeOrange România a lansat în oferă consola de jocuri Nintendo Switch. Clienții Orange pot achiziționa în exclusivitate un pachet special ce include consola Nintendo Switch, două controlere (Red&Blue), jocurile Mario și Rabbids Kindom Battle la prețul de 379 euro, disponibil și în rate pe factura Orange, relatează GadgetReport.ro

Nintendo Switch este, în fapt, o combinaţie între un controller şi o consolă, gadgetul putând fi adaptat la smartphone, tabletă, monitor şi TV. Switch conţine o tabletă, botezată Switch Console, cu un ecran de 7 inchi, a cărui rezoluţie încă nu a fost anunţată însă care, din imagini, pare a fi Full HD. Când e folosită acasă, împreună cu monitorul sau televizorul, tableta se conectează la un adaptor special, intitulat Switch Dock, şi poate fi folosită, astfel, ca un gamepad.

Switch are un procesor Nvidia Tegra despre care Nintendo spune că se bazează pe aceeaşi arhitectură ca cea mai performantă platformă video GeForce

Cele două controllere ale consolei, botezate „Joy-Con”, pot fi folosite independent dar şi ataşate la consolă, într-o experienţă similară cu Wii U.

Switch beneficiază de jocuri şi alte aplicaţii de la 48 de producători, printre care Activision, Atlus, Bethesda, Capcom, EA, Epic Games, Konami, PlatinumGames, Square Enix, Take-Two şi Ubisoft.

Nintendo Switch oferă mobilitate crescută jucătorilor, putând fi utilizată în tren, sau în mașină, dar impresionează mai ales atunci când este conectată la un televizor, devenind un adevărat hub de divertisment pentru întreaga familie. Jucătorii se pot bucura de o experiență de gaming neîntreruptă oriunde s-ar afla, având la dispoziție trei moduri de a se juca pentru oricare situație.

În modul „TV” consola poate fi conectată la un televizor inteligent, similar unei console clasice, oferind utilizatorilor o modalitate simplă şi plăcută de a se juca acasă împreună cu familia şi prietenii. Pentru momentele în care accesul la un televizor nu este posibil, Nintendo Switch oferă modul „Tabletop” ce îţi permite să împarți cu ce dragi nu doar ecranul consolei, dar şi distracţia. Astfel, utilizatori trebuie doar să monteze standul ataşat consolei şi să ofere unui prieten unul din cele două controlere (Joy-Con) pentru a se juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei.

Nu în ultimul rând, sesiunile de gaming pot continua şi atunci când esti în mişcare, oriunde te-ai afla, cu modul „Handheld”. Acest mod le permite utilizatorilor să aibă parte de aceeaşi experienţă de gameplay ca pe ecanul televizorului, bucurându-se de mobilitatea oferită de o consolă portabilă. În plus, jucătorii pot conecta până la 8 console Nintendo Switch pentru o adevărată experinţă multiplayer.

Mai multe informaţii despre Nintendo Switch pot fi găsite accesând:https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/nintendo-switch-neon-red-blue-mario-rabbids-kindom-battle

 

Consola de jocuri Nintendo Switch, record de vânzări. Ce o face să fie atât de bine vândută