Allview A5 Duo. O noua generatie de smartphone dual SIM

Data: 20/08/2013 | Autor: .

Allview A5 DuoAllview a lansat marti smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM din gama low-cost. Allview A5 Duo ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si poate fi achizitionat  la pretul de 549 de lei.

Acesta va inlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescuta a bateriei si o versiune mai noua a sistemului de operare Android.

A5 Duo este dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, astfel incat aplicatiile ruleaza mai rapid. Cu tehnologia HSDPA+ care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps streamingul video se va realiza rapid si aplicatiile se descarca intr-un timp mai scurt.

Memoria RAM de 512 MB ofera viteza necesara procesarii tuturor informatiilor, iar memoria flash de 4GB ce poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 32 GB asigura spatiul necesar pentru a stoca imagini, filme si muzica. in plus, procesorul grafic Mali400 faciliteaza rularea fluenta a jocurilor si aplicatiilor.

Noul smartphone din gama Allview vine echipat cu un display de 4 inci. Camera foto este de 3,2MP, dotata cu flash, functie de fotografiere panoramica si detectare faciala.

Nul smartphone are o autonomie a bateriei de pana la 8 ore in conditii de functionare continua, pana la 10 ore in convorbire sau la 10 zile in stand-by.

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice.

Pe piata locala a producatorilor de dispozitive mobile mai activeaza companiile Eboda si Evolio.