Allview a lansat prima tableta cu Android 4.1 Jelly Bean

Data: 10/10/2012 | Autor: .

Compania romaneasca Allview a lansat o noua tableta de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean.

Tableta Alldro Speed DUO utilizeaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proporționat 16:10, cu rezoluție de 1280×800 de pixeli, precum și cel mai inalt nivel PPI disponibil in acest moment pe tabletele de 7 inch – 216. Alldro Speed DUO este echipata cu un procesor Dual-Core ultra-performant, la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB și este dotata cu doua camere foto.

Tot miercuri, Allview a anuntat lansarea smartphone-ului P4 DUO, versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch. P4 DUO beneficiaza in premiera de interfața grafica Berry și este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB și o camera foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate 10 camere de pe piața.

Pe partea de sunet, smartphone-ul profita și de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha si de tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System).

Alview nu a anuntat, pentru moment, alte date despre aceste dispozitive. Vom reveni cu amanunte.