Logitech lanseaza noi accesorii compatibile cu Windows 8

Logitech a lansat o noua gama de dispozitive concepute pentru o navigare usoara si intuitiva pe Windows 8. Disponibile de la sfarsitul lunii in Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400 sunt concepute sa functioneze cu interfata touch a Windows 8.

“Noua familie de dispozitive preia functionalitatea mouse-ului traditional si este optimizata pentru experienta de navigare oferita de Window 8,” a precizat Mike Culver, vice presedinte al diviziei de dezvoltare de brand in cadrul Logitech. “Cei doi mousi si touchpad-ul reiau experienta tactila cu care te-ai obisnuit pe smartphone-uri si tablete. Windows 8 ofera acum o experienta tactila similara, iar cu dispozitivele Logitech ai acces la elementele principale ale noii interfete.”

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafata larga de sticla ce recunoaste gesturile Windows 8 si accelereaza navigarea intre ferestre in timp ce degetele pot strabate un spatiu mai mare.

Poti realiza actiunile standard, click si scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, in timp ce te folosesti si de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea intre aplicatii, pinch-to-zoom si swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Touchpad-ul dispune de o suprafata mare tactila din sticla ce ofera glisare fina pentru control al cursorului si gesturi precise. Poti face click stanga sau dreapta oriunde pe suprafata touchpad-ului, iar un senzor integrat asigura tracking precis asa incat navigarea sa fie rapida si fluida.

Pentru aceia ce cauta un mouse cu un design ultra-subtire, Logitech Touch Mouse T620 ofera o suprafata complet tactila pentru o navigare fluida. Similar touchpad-ului, ai libertatea sa realizezi miscari oriunde degetele se opresc pe mouse, chiar si la extremitati, asa incat orice miscare este naturala si intuitiva, incluzand scrolling orizontal si vertical si schimbarea intre aplicatii.

Mouse-ul wireless stilat iti mentine mana intr-un mod confortabil pe durata a multor ore, iar un senzor optic laser-grade asigura o ghidare precisa pe majoritatea suprafetelor.

Logitech Zone Touch Mose T400 transcede functionalitatea unui mouse traditional permitandu-ti sa accesezi elemente populare ale sistemului de operare. Dispune de o suprafata tactila de sticla ce este conceputa pentru scrolling orizontal si vertical cu ajutorul degetelor si poti face click oriunde pe fata zonei tactile pentru a merge direct pe ecranul de start al Windows 8 si accesa aplicatiile preferate.

Insertiile de cauciuc imbraca forma confortabila a mouse-ului, iar prin combinarea functionalitatii standard gasita intr-un mouse traditional cu posibilitatea de scrolling orizontal si vertical, vei avea parte de o experienta indelungata explorand continutul de pe PC sau tableta.

Autonomia bateriei

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 se reincarca prin USB si functioneaza timp de o luna dupa o singura incarcare iar butonul On/Off dispune de indicator de lumina ce anunta descarcarea bateriei. Logitech Touch Mouse T620 are o autonomie de sase luni, iar Logitech Zone Touch Mouse T400, o autonomie de 18 luni. Similar touchpad-ului, Logitech Zone Touch Mouse T400 dispune de asemenea de un buton On/Off si de un indicator luminos.

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 (79,99 Euro) , Logitech Touch Mouse T620 ( 69,99 Euro) si Logitech Zone Touch Mouse T400 (49,99 Euro) vor fi disponibile in Europa din luna octombrie.

Majoritatea mousilor si tastaturilor Logitech pot fi folositi cu Windows 8. Lista produselor compatibile cu Window 8 se gaseste aici.