Allview P9 Energy Lite 2017. Cel mai nou telefon „românesc” costă fix 999 lei

Allview P9 Energy Lite 2017. Cel mai performant telefon „românesc” costă fix 999 lei

Allview P9 Energy Lite 2017. Este numele sub care compania braşoveană a anunţat lansarea noului flagship, un smartphone cu specificaţii excelente şi un preţ recomandat de 999 lei, relatează GadgetReport.ro

În comparație cu predecesorul său lansat anul trecut, Allview P9 Energy Lite 2017 plusează la design prin spatele metalic, este echipat cu senzor frontal de amprentă și oferă performanțe superioare în materie de selfie-uri, grație camerei frontale de 8MP.

Allview P9 Energy Lite 2017 are un display de 5.2 inch IPS HD, pus în valoare de profilul 2.5D. Telefonul include un procesor Octa Core, alături de 3 GB de RAM. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, in regim Single SIM.

P9 Energy Lite 2017 este echipat cu o cameră principală de 13MP cu Autofocus și o cameră frontală de 8MP pentru selfie-uri. Numeroasele funcții ale camerei vor oferi suportul necesar utilizatorilor pentru a se adapta la particularitatile fiecărui cadru și pentru a obține imagini cât mai expresive: Slow Motion, Picture in picture, Panorama, Face Beauty, ș.a.

P9 Energy Lite integrează conceptul FastPass, dezvoltat împreună cu Google™ și MediaTek. FastPass oferă utilizatorului libertatea de a-și instala aplicațiile preferate, beneficiind totodată de un sistem de operare aerisit, optimizat pentru viteză mare de reacție.

Dispozitivul oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri.

Allview P9 Energy Lite 2017, autonomie de 16 ore

Allview P9 Energy Lite 2017 promite o autonomie de până la 16 ore de convorbire și aproape 12 zile în stand-by. Braşovenii au calculat că o încărcare de doar 12 minute echivalează cu 100 de minute de convorbire sau browsing sau peste 1.300 de fotografii realizate.

„Dincolo de autonomia asigurată de acumulatorul de 4.000mAh și de multiplele optimizări, P9 Energy Lite 2017 se aliniază prin îmbunătățirile pe care le aduce la cerințele trendurilor actuale din tehnologie. Rapiditatea și fluența în rularea aplicațiilor sunt două caracteristici care întregesc profilul acestui smartphone conceput să facă față cu brio provocărilor din fiecare zi, susține Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul P9 Energy Lite 2017 este disponibil, pe bază de precomandă, pe site-ul allview.ro, la prețul de 999 lei iar livrările vor începe din 23 iunie.