Allview trece in alta liga. A lansat un dual-sim cu Gingerbread si 8MP

Data: 30/01/2012 | Autor: .

Allview a lansat un nou model de smartphone cu care incearca sa intre in concurenta cu jucatorii importanti din industrie, de la Apple la Samsung si HTC. Principalele sale atuuri sunt sistemul dual-sim si pretul redus – 999 lei.

Al treilea smartphone Dual SIM din gama de produse Dro Series – P3 AllDro are un ecran de 4.1” la o rezolutie de 480×800 px si ruleaza sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread.

Printre celelalte caracteristici principale ale noului telefon se numara camera foto de 8 MP cu Autofocus si Flash, sistem de navigare GPS integrat si conectivitate la internet prin GPRS, 3G HSPA si Wi-Fi.

Smartphone-ul include si trei aplicatii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel si AplyStore.  Gadgetul are functia “Play and Go” care ofera control sporit asupra media player-ului.  Clipurile video sunt redate cu ajutorul procesorului grafic PowerVR SGX531.

Telefonul are si functia Hotspot care transforma telefonul intr-un router 3G si permite conectarea a 8 dispozitive la internet de mare viteza – HSPA.

Telefonul are o memorie de pana la 32 GB prin micro SD si o baterie de 1900 mAh.

Telefonul costa 999 lei. Mai multe amanunte aflati de pe site-ul oficial.