Un american îşi dă CASA la schimb cu un iPhone 6

Data: 9/10/2014 | Autor: .

detroithouse-640x0

In America, noul telefon lansat de Apple a generat o adevarata isterie. Ca in fiecare an, mass-media prezinta o abundenta de stiri despre gesturile extreme pe care fanii Apple le fac pentru a pune mana pe noul telefon.

Au stat zile la coada, au donat sange, si-au vandut din casa, iar mai nou isi vand si casele pentru a cumpara cel mai spectaculos iPhone, relatează GadgetReport.ro

Se intampla la Detroit unde un proprietar si-a scos la vanzare o casa pe internet si cere in schimbul ei un iPhone 6 Plus. Potrivit ABC News, casa se află în estul oraşului si se afla in executare silita pentru o datorie de 6000 de dolari.

Cine va cumpara casa de doua etaje, cu trei dormitoare, doua bai si un living, va trebui sa negocieze cu autoritatile locale plata taxelor restante.

Proprietarul este cetatean austriac si n-a mai ingrijit-o de mult, asa ca arata ca o casa parasita. A cumparat-o in 2010 cu 41.000 de dolari cu gandul de a o inchiria.

La vremea respectiva si-a luat o mega teapa, pentru ca cel care i-a vandut-o o cumparase, cu numai cateva zile, cu 10.500 de dolari.

Interesant este că, inainte sa ceară un iPhone 6, proprietarul a vrut 5000 de dolari.