Android 5.1 Lollipop. Google lanseaza un sistem mai sigur si mai eficient (VIDEO)

Data: 10/03/2015 | Autor: .

Android-LollipopGoogle a lansat oficial noua versiune Android 5.1 Lollipop. Software-ul aduce cateva modificari importante fata de versiunile precedente, printre care sunetul HD, un nou nivel de securitate si posibilitatea de a folosi mai multe SIM-uri.

Google a decis, in sfarsit, sa acopere bug-urile din sistemul de operare Android 5.0 care au dat mari batai de cap celor care au instalat Lollipop. Prima si cea mai importanta este rezolvarea bug-ului de sunet, reclamata pe mai multe telefoane. Google a adus calitatea HD Voice, reusind astfel sa rezolve problemele cu telefoanele care se auzeau infundat.

Odata cu noul Android 5.1 Lollipop , Google ofera si posibilitatea utilizarii mai multor cartele SIM in acelasi telefon si introduce si un nou nivel de securitate.

Android 5.1 solicită conectarea prin contul Google al proprietarului dispozitivului mobil, chiar dacă telefonul e resetat la setările din fabrică.

Asa incat datele voastre nu vor putea fi accesate in cazul in care telefonul este pierdut sau furat.

De asemenea, cu noul Android 5.1 puteți controla rețelele WiFi și dispozitivele Bluetooth din zona Setări rapide.

Noul Android 5.1 Lollipop vine, bineinteles, si cu optimizari in ceea ce priveste stabilitatea si consumul de energie.

Android 5.1 va fi disponibil, in functie de producator, incepand de zilele urmatoare. Cum unele companii nu au trecut nici acum la 5.0, nu va asteptati ca update-ul sa vina asa repede.