ANNA. Un nou film despre serviciile secrete și spioni

Data: 18/07/2019 | Autor: .

GadgetReport.ro a avut ocazia de a viziona unul dintre cele mai spectaculoase filme cu spioni din ultimii ani, Anna.  Filmul, a cărei protagonistă este Anna Politova ( Sasha Luss), prezintă o poveste foarte bună, cu spioni KGB, în care misterul și adrenalina se îmbină într-un mod excelent.

Filmul ANNA este regizat de către cunoscutul regizor Luc Beson, iar acest lucru se vede în modul în care povestea a fost pusă în scenă – acțiune intensă și multe scene de luptă, suspans și adrenalină.

ANNA

Posterul oficial al filmului ANNA

Povestea din ANNA se petrece între anii 1980-1990, perioada în care Anna intră în KGB și își începe activitatea de spion. Actrița Sasha Luss este acompaniată excelent de Luke Evans (Akex), Helen Mirren (Olga) și Cillian Murphy ( Lenny). Nu vă dezvăluim ce se întâmplă în film, însă vă putem spune că veți avea parte de o experiență plină de surprize, scenariul fiind unul excelent.

GadgetReport recomandă filmul ANNA, o peliculă care a reușit să ne țină în ,,priză” pe tot parcursul filmului.

Filmul Anna va rula în cinematografele noastre începând cu data de 19 iulie. ANNA este distribuit de către Vertical Entertaiment România.