Apare telefonul care te va spiona pana-n maduva oaselor

Data: 4/06/2013 | Autor: .

google-phoneDaca va fi asa cum il anunta compania, telefonul de la Google va fi un adevarat spion portabil. Google se pregateste sa atace iPhone-ul rivalilor de la Apple cu un un smartphone dezvoltat de subsidiara Motorola, mai „constient” de mediul inconjurator si suficient de destept pentru a anticipa modul in care urmeaza sa fie folosit, a declarat, la finalul saptamanii trecute, seful Motorola, Dennis Woodside.

Senzori din interiorul dispozitivului, precum un giroscop si un accelerometru, vor fi constant alimentate, astfel incat telefonul sa stie daca se afla intr-o masina care calatoreste cu peste 90 de kilometri pe ora sau este scos din buzunarul utilizatorului. In functie de aceste informatii, smartphone-ul va incerca sa anticipeze in ce scop urmeaza sa fie folosit, scrieCapital.ro

In functie de aceste informatii, smartphone-ul va incerca sa anticipeze in ce scop urmeaza sa fie folosit. Va putea, de exemplu, sa deschida o aplicatie a camerei foto in avans pentru a face o poza, potrivit Financial Times, citat de mediafax.ro.

Cei de la Business Insider scriu ca noul telefon de la Google va fi cea mai sofisticata grupare de senzori pe care o poti purta la tine si va sti fiecare lucru pe care il faci, fie ca dormi, conduci sau mergi pe jos. „Cel mai perfect spion din lume”, spun cei de la BI despre Moto X.

Telefonul va avea o pereche de microprocesoare care va facilita monitorizarea perimanenta.