Orange Go Europe. Cum sa vorbesti ieftin din strainatate

Data: 3/06/2013 | Autor: .

go-europe-hp-oro

Abonatii Orange au o noua optiune, Go Europe, care le ofera tarifele din retea pentru apelurile efectuate chiar si atunci cand calatoresc in interiorul Uniunii Europene.

Optiunea este disponibila cu pretul de 1 euro/ zi (TVA inclus) si va fi lansata sub aceeasi denumire in 7 tari europene in care Grupul Orange este prezent, pentru a le oferi clientilor Orange acces mai usor la serviciile de roaming si promisiunea unor calatorii fara surprize pe factura de telefonie.

Cu plata unei taxe mici pe zi, acestia beneficiaza de aceleasi conditii tarifare ca in retea atunci cand apeleaza din roaming.

Optiunea Go Europe poate fi activata de orice abonat Orange inainte sau in timpul calatoriei prin apel la Serviciul Clienti, contul online Orange sau Self-Care, precum si la Orange shop inainte de a pleca. Optiunea se taxeaza numai atunci cand se inregistreaza consum in roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectiva se va face conform optiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS si 0,28 euro/MB.

Pentru a beneficia de tarife si mai mici pentru sesiunile de internet, clientii pot activa una din optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus. Detalii despre optiunile Travel Data sunt disponibile pe http://www.orange.ro/roaming/gprs-roaming-ro.html .

Odata activata, optiunea Go Europe se mentine activa fara costuri suplimentare, pentru ca la urmatoarea calatorie in tarile Uniunii Europene clientii sa poata beneficia de aceleasi tarife reduse, pentru taxa de 1 euro/ zi.

„Prin optiunea Go Europe, Orange se adreseaza clientilor sai europeni cu un concept unitar, pentru a-i ajuta sa comunice in conditii foarte avantajoase atunci cand calatoresc in Europa. Optiunea Go Europe este ideala pentru utilizatorii care se afla la inceputul utilizarii serviciilor de roaming, deoarece le ofera atat certitudinea unor costuri scazute, cat si confort in gestionarea lor.” a declarat Dorin Odiatiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director.