Samsung a lansat noul telefon GALAXY S4 mini

Data: 30/05/2013 | Autor: .

galaxy_S4_miniSamsung a prezentat astăzi noul Samsung GALAXY S4 mini, o versiune compactă, dar puternică, a celui mai bine vândut smartphone din gama Samsung, GALAXY S4.

Cu un display qHD Super AMOLED de 4,3 inci, o greutate de 107 grame și un design compact, Samsung GALAXY S4 mini este echipat cu un procesor dual core de 1,7 GHz, 1,5 GB de RAM, un spatiu de stocare de 16-32 GB, o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 1,9 megapixeli HD.

Telefonul ruleaza Android 4.2.2 impreuna cu noua suita de programe Galaxy lansata odata cu fratele mai mare, Galaxy S4.

Multe dintre funcțiile telefonului, precum Sound&Shot, care stochează sunetele și vocea împreună cu imaginea în momentul fotografierii, sau Panorama Shot, te vor ajuta să captezi cele mai frumoase amintiri în imagini cu adevărat reușite. Prin aplicația preinstalată, S Travel, poți primi asistență și informații în timpul călătoriilor, dar și recomandări pentru destinații viitoare și ghiduri. În plus, cu ajutorul funcției Story Album imaginile pot fi aranjate într-un format smart. Fotografiile realizate cu GALAXY S4 sunt adunate și sortate automat după criterii cronologice, geografice sau în funcție de evenimente specifice într-un album foto.

samsung-galaxy-s4-mini Noul Samsung GALAXY S4 mini permite construirea unei strânse legaturi cu cei din jur. Poți asculta aceeași muzică și poți juca și salva aceleași jocuri ca prietenii tăi folosind Group Play. Poți vorbi pe chat cu mai mulți prieteni în același timp, adăugând animații, videoclipuri și înregistrări vocale mesajelor tale folosind ChatON.

Noul GALAXY S4 mini transformă experiența călătoriilor peste hotare într-o plăcere prin S Translator, care permite traducerea instantă, prin text sau prin voce, a email-urilor, mesajelor text sau ChatON. Datorită funcției IR WatchON, care transformă dispozitivul într-o telecomandă potrivită pentru sistemul din casa ta, poți controla televizorul, sistemul audio, DVD Player-ul și chiar aerul condiționat. De asemenea, te poți bucura de conținut media precum televiziune live, TV prin cablu, video on demand prin informațiile bogate oferite de EPG (Ghidul Electronic al Programelor), la care se adaugă Samsung Link*, care ajută la partajarea informațiilor între dispozitivele digitale Samsung. (*disponibile în anumite țări)

 

GALAXY S4 mini îți îmbunătățește viața, oferind informații actualizate despre sănătate și prosperitate. Aplicația S Health, ce poate fi descărcată de pe Samsung Apps, permite monitorizarea caloriilor și a nivelului sănătății. De asemenea, calculează pașii pe care îi parcurgi zilnic, monitorizează felul în care dormi, greutatea pe care o ai și nivelul bătăilor inimii. Pentru a-ți proteja mai bine sănătatea, Adopt Display furnizează o experiență optimă de vizualizare, adaptată fiecărei aplicații în parte, iar Adopt Sound oferă cel mai potrivit nivel al sunetelor și tipurilor de sunete, personalizate pentru fiecare utilizator.

 

Noul GALAXY S4 mini va fi disponibil în două culori, Alb (White Frost) și Negru (Black Mist). Pretul si disponibilitatea nu au fost anuntate.

Mai multe detalii aflati de aici

Specificații tehnice

 

Rețea

LTE

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps): up to 6 different band sets (în funcție de piață)

3G

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Display

4.3”qHD (16:9 wide view) Super AMOLED

AP

Procesor 1.7 GHz Dual-Core

OS

Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Cameră foto

Principală : 8 megapixeli

Frontală: 1.9 megapixeli

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, Vorbis(OGG), FLAC, apt-X

Funcțiile camerei foto

Sound & Shot, Night(Low Light Shot), Best Photo, Best Face, Beauty Face (include Live Beauty), HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Continuous Shot

Alte funcții

Group Play: Share Music, Share Picture, Share Document, Play Games

Story Album, S Translator

Samsung Hub, ChatON , Samsung WatchON

S Travel (Trip Advisor), S Voice™,

S Health (downloadable from Samsung Apps)

Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

Safety Assistance, Samsung Link, Screen Mirroring, HomeSync, Smart Switch

Samsung KNOX

Servicii Google Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail,

Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Local, Google Navigation, Voice Search, Google Messenger, Chrome

Disponibilitatea Google Play Books, Play Movies, Play Music, Play Magazine poate diferi în funcție de țară.

Conectivitate

WiFi 5.0GHz a/b/g/n

GPS + GLONASS

Bluetooth® v4.0 (LE), NFC (doar versiunea LTE)

IR LED (Remote Control)

Senzori

Accelerometru, Lumină, Proximitate, Gyro, Magnetic

Memorie

8GB/16GB memorie internă + microSD (până la 64GB)

1.5GB RAM

Dimensiuni

124.6 x 61.3 x 8.94mm, 107g

Baterie

1,900mAh