Aplicația de navigație GPS Sygic oferă date în timp real privind traficul din România

Data: 19/07/2017 | Autor: .

Aplicația de navigație GPS Sygic oferă date în timp real privind traficul din RomâniaAplicația de navigație GPS Sygic, care are peste 400 de milioane de utilizatori in toată lumea, oferă, în premieră, funcția de trafic în timp real pentru România. Funcția permite îmbunătățirea traseului calculat pe baza situației actuale, relatează GadgetReport.ro

Conform raportului TomTom, București are cele mai mari ambuteiaje din Europa. Anul trecut cetățenii au pierdut aproape 1 oră în fiecare zi în ambuteiaje. Sygic consideră că funcția de trafic în timp real va ajuta șoferii români să petreacă mai puțin timp pe trasee.

Cu aplicația de navigație GPS Sygic, cel mai bun și cel mai rapid traseu către destinația șoferului este optimizat în timp ce acesta conduce, pe baza informațiilor de trafic în timp real.

Sygic GPS Navigation oferă informații excelente legate de trafic, prin tehnologie TomTom Traffic cu date colectate de la peste 400 de milioane de șoferi.

Informațiile de trafic în timp real extrem de precise sunt actualizate o dată la 2 minute, așadar utilizatorii vor ști întotdeauna unde este trafic și cât de mult va dura până vor ajunge la destinația lor finală.

Datorită algoritmului sofisticat, aplicația va găsi cea mai bună cale de a evita ambuteiajele prin sugestii automate de trasee mai rapide.

Funcția de trafic în timp real este disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive Android și iOS.