Windows 10 conectează orice telefon Android la laptop sau PC

Windows 10 Insider Preview Build 16251

Microsoft a lansat un nou pachet software, Windows 10 Insider Preview Build 16251, care vine cu o facilitate mult aşteptată de utilizatori. Din momentul în care veţi instala update-ul, veţi putea conecta foarte simplu un smartphone cu Android, relatează GadgetReport.ro

Windows 10 Insider Preview Build 16251 permite conectarea foarte simplă a telefonului Android.
Trebuie să intri în Settings > Phone şi să selectezi telefonul pe care vrei să îl instalezi.

Din momentul în care este conectat, va trebui să instalezi pe smartphone o suită de aplicaţii intitulată „Microsoft Apps”.

Cu ajutorul software-ului, vei putea să vezi tot ce ai in telefon pe ecranul mare al calculatorului şi, totodată, când navighezi pe browser pe smartphone, să treci pe display-ul PC-ului, cu ajutorul opţiunii „Continuă pe PC”.

Microsoft promite să sincronizeze şi telefoanele iPhone, în curând.

Alături de sincronizarea smartphone-ului, update-ul Windows 10 Insider Preview Build 16251 aduce noi funcţionalităţi asistentului Cortana care este capabil, printre altele, să ofere rezultate de pe internet fără să deschidă browserul şi, totodată, să închidă sau să restarteze calculatorul la comandă vocală.

În Windows 10 Mobile, utilizatorii pot, mai nou, să schimbe pe modul portrait, astfel încât iconurile să fie optimizate. Mai multe detalii despre update aflaţi de pe blogul oficial Microsoft.

Update-ul Windows 10 Insider Preview Build 16251 irmează să fie disponibil, treptat, în toată lumea. În România încă nu a ajuns. Pentru a verifica disponibilitatea, intraţi în Windows Update.