Aplicaţii de telefon, pentru vacanţă! Tu cum te distrezi când stai la plajă?

Data: 2/07/2019 | Autor: .

Aplicaţii de telefon, pentru vacanţă! Tu cum te distrezi când stai la plajă?

Suntem în plină perioadă de concedii şi, fie că este vorba despre o escapadă de weekend pe litoral sau la munte, de un city break sau de o vacanţă în Grecia, Turcia sau într-o altă destinaţie de vară, îţi oferim câteva idei despre cum să îţi petreci timpul liber, cu telefonul, dacă te plictiseşti.

Ce poate fi mai plăcut, în vacanţă, decât să stai pe şezlong, la umbră, şi să te uiţi la un film. Dacă te-ai săturat de site-urile pirat de pe internetul românesc şi vrei o soluţie optimă, care să nu te agaseze cu reclame şi să nu îţi îngheţe în filme, alege serviciile Netflix 

Descarci aplicaţia, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi. Nu îţi rămâne decât să accesezi reţeaua wi-fi a hotelului şi vei avea o vacanţă plăcută. Dacă vrei seriale bune, alege Peaky Blinders, Crown, Ray Donovan, Designed Survivor sau Black Mirror. La capitolul filme, ai de ales între mii de producţii, pe care poţi să le selectezi în funcţie de preferinţe.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.

O altă aplicaţie excelentă pe care ţi-o recomandăm este Amazon Prime Video.

La fel ca şi Netflix, îţi oferă o gamă foarte mare de seriale şi filme excelente, însă fără subtitrare. Pe Amazon Prime Video vei vedea, pe lângă o gamă largă de filme şi seriale (Watchmen, Cloverfield, Cast Away, Noah, Serenity, Despicable Me, American Pie, Ted, Alfie, Road Trip, No Country For Old Men, seria Fast and Furious, Atonement, Gone Girl, Meet Joe Black etc.), o serie de producţii originale Amazon, cum ar fi emisiunea auto „The Grand Tour” cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, şi serialele „The Man in the High Castle”, „Transparent”, „Mozart in the Jungle” sau „Tumble Leaf” dar şi producţii mai vechi, precum Seinfeld. Primele 7 zile de vizionare sunt gratuite. Ulterior, vei plăti 2,99 € (sau $ 2.99) lunar pentru primele șase luni. Pretul va creste apoi la 5,99 euro lunar. Detalii află de AICI.

Bineinteles, o alta varianta excelenta de filme si seriale o reprezinta HBO GO, care vine gratuit in ofertele unor operatori de televiziune si cablu sau la pretul de 20 de lei/lună, dacă îți faci abonament special, pe site-ul hbogo.ro.

De la filme, trecem la Youtube, o aplicaţie care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aplicaţia o găseşti gratuit în Play şi iStore si in varianta premium, fara publicitate. Vei putea să vezi miloane de clipuri, de la muzică la documentare şi filme. Trebuie doar să introduci în bara de căutare ce te interesează şi, cu siguranţă, vei găsi zeci de clipuri.

Detalii despre varianta premium afla din linkul de mai jos.

YouTube Music & Premium, disponibile în România. Merită oferta?

Dacă vrei să citeşti informaţii de ultimă oră, de actualitate, îţi recomandăm aplicaţia Hotnews pentru ştiri generale şi aplicaţia GadgetReport.ro pentru ultimele ştiri din domeniul tehnologiei.

Aplicaţia GadgetReport.ro pentru Android îţi permite, dincolo de ştiri, să urmăreşti şi cele mai noi ştiri video lansate de GadgetReport.ro şi să dai share informaţiilor pe reţelele de socializare Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram etc.

Dacă vrei să te joci pe telefon şi ai un smartphone cu Android, în magazinul Google Play sunt mii de jocuri din toate domeniile, de la acţiune la sport şi strategie etc. Unele sunt foare bune, altele foarte proaste. Cele mai interesante le afli din tutorialul GadgetReport.ro de AICI.

Dacă însă vrei doar să te relaxezi şi să asculţi muzica preferată, îţi recomandăm Google Play Music sau Spotify.

Detalii despre serviciul Sotify afla din linkul de mai jos

Spotify, disponibil în România. Cât costă să te abonezi la cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume

 

Google Play Music are o nouă interfață, foarte simplă şi uşor de folosit, care scoate în evidenţă toate aceste facilităţi, grupate de clase de sugestii. În plus, oferă accesul la diverse setări audio, în funcţie de preferinţe.

Interesant şi important în acelaşi timp este că aplicaţia este capabilă să descarce automat piesele pe care software-ul le consideră preferate de utilizator, acestea putând fi ascultate şi în modul offline, adică fără conexiune la internet. Atenţie, este bine să setaţi ca piesele să fie descărcate doar de pe Wifi, pentru a evita consumul datelor din abonament.

Google Play Music este disponibil şi în România, la preţul de 22 de lei. Pe lângă librăria vastă de piese muzicale (35 de milioane de piese) şi posturi de radio, aplicaţia permite utilizatorului să asculte propriile melodii salvate pe serverele Google (50.000 de piese).

Poti încerca aplicaţia gratuit, timp de 30 de zile. Detalii aflaţi de AICI.