Spotify, disponibil în România. Cât costă să te abonezi la cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume

Data: 13/03/2018 | Autor: .

Spotify, disponibil în România. Cât costă să te abonezi la cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume

Spotify, cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume, este disponibil, începând cu 12 martie, şi în România. Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune superioară, pe bază de abonament lunar, relatează GadgetReport.ro

Spotify are o bază de peste 35.000.000  de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

În momentul în care te loghezi şi îţi faci un cont, cu userul de Facebook sau unul dedicat platformei, vei putea să îţi alegi artiştii preferaţi, iar apoi Spotify îşi va adapta conţinutul pentru a-ţi oferi muzica preferată. În varianta Premium, vei putea descărca piesele şi să le asculţi offline. În plus, în varianta Premium, calitatea audio va fi de mult mai bună.

Spotify oferă şi posibilitatea de căutare personalizată ce include opțiuni precum Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului), Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly ( un playlist creat în funcţie de obiceiurile specifice utilizatorului, disponibil în curând).

Utilizatorii pot asculta melodiile preferate gratuit sau pot trece la Spotify Premium pentru 4.99 EUR pe lună. Plata o faci după ce beneficiezi de 30 de zile gratuite, cu cardul sau cu Paypal. Plăţile sunt securizate, la fel ca la Netflix, aşa că nu vei avea nicio problemă.

Te poţi abona de AICI.

Spotify Gratuit vs. Spotify Premium

Spotify – versiunea gratuită:

Muzică  ce poate fi ascultată gratuit oriunde pe dispozitive mobile, tabletă, computer, PlayStation®, Xbox, Waze şi altele
Utilizatorii au acces nelimitat la o diversitate de facilităţi precum mii de playlist-uri realizate de experţi sau playlist-uri personalizate în funcţie de preferinţele acestora
Dispozitive mobile: ascultă orice artist, album sau playlist în modul shuffle pe telefonul mobil, gratuit (Android şi iPhone)
Desktop / Tabletă: acces la cerere la întregul catalog de melodii Spotify, pe desktop sau tabletă, gratuit
Acces la toate playlist-urile realizate de experţi locali şi comunitatea noastră de iubitori de muzică din întreaga lume. Peste 2 miliarde în total.
Creează playlist-uri şi distribuie-le instant prietenilor prin Spotify, Facebook, Twitter, mesaj text sau email.

Spotify Premium:

Ascultă muzică şi când nu eşti conectat la internet. Orice melodie, fără reclame, pentru  4,99 Euro pe lună.
Muzică la cerere (fără shuffling), neîntreruptă de reclame, pe computer, PlayStation4® şi PlayStation3®, Xbox sau Waze
Cea mai bună calitate a conţinutului audio (320kbps).
Posibilitatea de a asculta chiar şi fără a fi conectat la internet
Foloseşte funcţia Connect pentru a rula Spotify pe boxe, TV sau în maşină
O perioadă de test gratuită de 30 de zile este disponibilă atunci când te abonezi la Spotify Premium folosind un card de credit sau de debit

Spotify în cifre

Peste 159 de millioane de utilizatori activi
Peste 71 de millioane de utilizatori plătitori
Peste 30.000 de melodii adăugate în fiecare zi
Peste 2 miliarde de playlist-uri disponibile, cu 2 milioane de playlist-uri nou create în fiecare zi
Peste 8 miliarde de Euro plătiţi către deţinătorii drepturilor de autor, de la lansarea serviciului în octombrie 2008
Prezenţă în 62 de pieţe
12 martie 2018, data lansării oficiale a Spotify în România