Kaspersky Free Antivirus. Cum instalezi versiunea gratuită

Data: 27/07/2017 | Autor: .

Kaspersky Free Antivirus. Cum instalezi versiunea gratuită

Dacă vă e teamă că aveţi calculatorul plin de viruşi şi că datele voastre de card, atunci când faceţi tranzacţii online, vor fi interceptate de hackeri, o bună soluţie o constituie noul software Kaspersky Free Antivirus, abia lansat la nivel internaţional şi disponibil gratuit în România, relatează GadgetReport.ro

Din momentul în care descărcaţi Kaspersky Free Antivirus, de AICI, o să ceară să vă realizaţi un profil de utilizator şi apoi veţi putea trece la treabă. Programul caută în detaliu viruşii şi alte infecţii malware.

Kaspersky Free Antivirus este excelent şi pentru protecţia datelor când navigaţi pe internet, alături, bineînţeles, de funcţia de filtrare a email-urilor.

Interfaţa este foarte simplă şi prietenoasă, astfel că nu va trebui decât să alegeţi ce tip de scanare vreţi să realizeze. Nu uitaţi ca, periodic, să permiteţi actualizarea bazei de date a Kaspersky Free Antivirus, pentru a putea curăţa şi preveni infectarea calculatorului cu viruşi şi malware.

Kaspersky Free Antivirus nu include reclame şi nici nu încearcă să vândă alte produse ale companiei. Singura solicitare, opţională, este să participi la programul de îmbunătăţire a acestuia.