Aplicația de mobile banking George ajunge în Apple Pay

Data: 28/11/2019 | Autor: .

Aplicația de mobile banking George ajunge în Apple PayClienții BCR, care dețin telefoane iPhone, pot opta acum pentru un proces simplificat de înrolare a cardului bancar în Apple Pay, direct din aplicația de mobile banking George – soluție denumită In-App Provisioning, relatează GadgetReport.ro

BCR este prima bancă din România care implementează soluția de tip In-App Provisioning. La nivelul Erste Group, soluția este utilizată în Austria și Cehia, unde 80% din totalul activărilor Apple Pay se defășoară acum prin George.

Avantajele acestei soluții sunt:

flux simplificat – aplicația George anunță opțiunea printr-un pop-up, iar pașii sunt ușor și rapid de parcurs

înrolare fără card bancar – preluarea datelor se face automat din George

finalizarea operațiunii fără SMS – întrucât fluxul pornește din zona autentificată George

Activarea Apple Pay din aplicația George este intuitivă și pornește automat la prima logare în aplicație a clienților. Acestora le este afișat un mesaj pop-up, similar cu cel din George Pay (soluția de plată a băncii pentru terminale Android), din care pot porni fluxul de înrolare. Al doilea pas presupune selectarea cardului, iar ultimul acceptarea termenelor și condițiilor. La finalizarea acestor trei pași, cardul este automat adăugat în Wallet. Fără scanarea cardului sau introducerea manuală a datelor, fără SMS.

La 24 de ore de la integrarea soluției, ponderea înrolărilor în Apple Pay prin aplicația George este de 20% din totalul activărilor Apple Pay la BCR.

Urmărește clipul de mai jos să vezi cât de ușor este acum să îți înrolezi cardurile de la BCR în Apple Pay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.