Aplicaţii de top pentru timpul liber al bărbaţilor

Data: 22/01/2016 | Autor: .

aplicatii de top

Bărbatul modern este exponentul principal al evoluţiei tehnologiei şi al progresului, fiind tot timpul interesat de ceea ce este nou în acest domeniu. Fie că este vorba despre ultimele gadgeturi electronice, fie este vorba despre cele mai noi jocuri sau aplicaţii de top, bărbaţilor le place ca în timpul liber să aibă la dispoziţie cele mai noi „jucarii” cu care să-şi alunge plictiseala şi să se relaxeze.

Totodata aceste gadgeturi şi aplicatii sunt obiectul pe bază cărora bărbaţii discută, reprezentand nişte instrumente perfecte care le asigura nivelul de socializare dorit. Unul dintre accesoriile fără de care barbatul modern nu poate fi conceput este smartphone-ul, acesta fiind, de obicei, ultimul din generatia sa, care sa-i permita acestuia sa ruleze cele mai noi aplicatii.

Fie ca este vorba de sisteme de operare Android sau IOS, fie ca este vorba despre Windows Mobile, barbatii epocii contemporane au grija sa fie trendy si sa aiba instalate tot felul de aplicatii care sa le sublinieze masculinitatea. Iata, asadar, un top al celor mai interesante aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din telefonul inteligent al niciunui barbat.

1. Dropbox este una dintre cele mai downloadate aplicatii din magazinele specializate de aplicatii si jocuri. Utilitatea sa este dovedita de catre o gama larga de utilizatori, mai ales datorita principalei sale calitati: datele stocate (filme, fotografii sau documente) sunt protejate la cel mai inalt nivel de securitate. Suplimentar, din momentul in care acestea au fost salvate, accesarea se poate face de pe mai multe platforme (direct de pe website-ul gazda- Dropbox, desktop sau telefonul mobil).

Din aceeasi gama, Bump este un alt produs care ofera caracteristci similare, permitandu-va sa partajati diverse date, informatii, fisiere cu fotografii sau filme pe Internet si intre doua dispozitive care sunt dotate cu aceasi aplicatie.

 2. Atunci cand te-ai saturat de suportul material al diverselor agende si esti un ecologist convins, o aplicatie de genul Wunderlist este tot ceea ce ai nevoie. Iti organizezi intr-un mod foarte eficient activitatea zilnica, saptamanala, lunara si viata intreaga, iti poti stabili care sunt termenele-limita pentru anumite activitati, iar atunci cand ai o intreaga echipa de coordonat, cu ajutorul unei pagini comune, creata prin intermediul retelei sociale Facebook sau a contului de Gmail, se poate monitoriza intreaga activitate a grupului, atat colectiv, cat si individual.

 3. Fiind un barbat modern, timpul inseamna foarte mult, iar economisirea acestuia este unul dintre obiectivele pe care ti le-ai fixat. De foarte multe ori se intampla sa suni la diferite servicii (in special cele care au legatura cu clientii), asa ca de ce nu ai delega pe altcineva sa se ocupe de timpii morti, in care trebuie sa asculti cantece interminabile pana cand esti preluat de un operator? Acesta este rolul aplicatiei LucyPhone care iti preia si se conecteaza la convorbire, instiintandu-te atunci cand un operator a preluat apelul si trebuie sa revii la discutie.

4. O aplicatie care sa te logheze la un cazinou online, unde poti sa te bucuri de diversele jocuri ale mintii, asa cum este PokerStars. Intotdeauna un cazinou online iti ofera posibilitatea de a avea acces la unul dintre cele mai interesante modalitati de relaxare si de diverstisment. Diversele mini-jocuri disponibile aici sunt accesibile online, foarte rapid si te ajuta sa te relaxezi si sa-ti exersezi creierul in timpul liber.

Atunci cand ai nevoie sa impresionezi pe toata lumea cu vastele tale cunostinte sau doar iti doresti sa afli ce este nou in orice domeniu, ai nevoie de o aplicatie care sa iti deschida toate aceste porti virtuale. In plus, cu Google Mobile timpul tau liber si notiunea de relaxare va capata o noua dimensiune.

5. Barbatul modern nu este preocupat doar de timpul liber si relaxare sau de eficientizarea activitatii zilnice, ci si de modul in care arata si de sanatatea sa fizica. Tocmai de aceea aplicatiile care au ca obiect acest aspect al vietii prezinta un interes deosebit pentru acesta. Iata cateva dintre aceste extensii ale sanatatii barbatului contemporan, cu care ora zilnica de exercitii poate fi mai distractiva.

Cu ajutorul aplicatiei Fitness Pro poti afla foarte multe informatii despre cele mai bune exercitii care iti tonifica musculatura, acestea fiind insotite de fotografii si instructiuni utile. In plus, in functie de rezultatele obtinute poti afla si anumite date despre numarul de calorii pe care le-ai consumat, kilometri alergati, evolutia pulsului, etc.). O alta aplicatie utila pentru sanatate barbatului modern este Nutrition Tips care ofera intotdeauna cele mai bune sfaturi legate de alimentatia corecta, diverse diete si alte lucruri interesanate legate de sanatate.