Bluestacks 2. Instalează aplicaţiile Android pe orice laptop sau PC

Data: 19/02/2017 | Autor: .

Bluestacks 2. Instalează aplicaţiile Android pe orice laptop sau PC

Dacă vrei să ai pe laptop sau pe desktop, pe lângă sistemul de operare Windows, şi un Android complet, într-o fereastră, cu toate aplicaţiile din Play, de la jocuri la emulatoare de filme şi muzică, există un program foarte simplu de gestionat, Bluestacks, relansat recent într-o nouă versiune.

Bluestacks 2 este cel mai cunoscut emulator de Android din lume, cu peste 100 de milioane de utilizatori. Bluestacks 2 îl descarci de pe site-ul oficial şi îl instalezi ca pe orice program de Windows.

Vei avea acces, astfel, la o fereastră specială în care Bluestacks îţi va oferi toate beneficiile sistemului de operare Android.

Poţi să descarci aplicaţiile din marketul dedicat sau le poţi căuta pe net (.apk), iar apoi să le dai install. Se vor instala automat în Bluestacks, fără niciun alt artificiu. Noi am instalat, de exemplu, Serialepenet.apk şi Digi Online şi merg excelent.

Bluestacks îţi va cere să îţi conectezi contul de Google pentru o experienţă de Android completă, însă nu este neapărat necesar să faci acest lucru.

Îţi poţi căuta aplicaţiile care te interesează pe internet, fără să apelezi la market-ul lor. În plus, ai destul de multe aplicaţii predefinite, de la Facebook la Netflix, jocuri etc.

Dacă ai şi un laptop cu touchscreen, experienţa va fi una pe măsură. Android-ul poate fi controlat destul de uşor şi cu un mouse sau cu touchpad-ul.