Fabulos! Conceptul iPhone 7 care rescrie standardele cu iOS 10

Data: 26/01/2016 | Autor: .

iphone-7-concept-gadgetreport.ro

Apple va lansa în septembrie noul model iPhone 7, smartphone despre care se spune că va rescrie standardele în telefonia mobilă. Dincolo de eliminarea mufei de căşti şi înlocuirea acesteia cu căştile wireless, telefonul ar putea renunţa definitiv la butonul clasic de home şi ar putea aduce un nou software, iOS 10, care va lansa o nouă modă în materie.

GadgetReport.ro v-a prezentat, în ultima perioadă, mai multe concepte care încearcă să anticipeze “revoluţia” iPhone 7. Astăzi vă prezentăm un clip care insistă pe facilităţile software pe care noul iPhone 7 ar putea să le aducă, o dată cu noul iOS 10.

Realizat de iPhone-Tricks.com, clipul prezintă un telefon cu un ecran OLED care acoperă întreaga faţă a telefonului, butonul de home fiind unul virtual.

Tot ce înseamnă ecosistem a fost regândit, fiind capabil să ofere tot felul de informaţii, în funcţie de cum apeşi pe icon-uri.

Tehnologia 3D Touch este deja realitate, însă, mai mult ca sigur că multe dintre facilităţile prezente în clip le vom vedea abia din 2018, când Apple va trece, la fel ca şi Samsung, la ecranele OLED.

Noul iPhone 7 se anunţă a fi cel mai subţire telefon din istoria companiei. Va avea un profil de 6-6,5 mm, cu cel puţin un milimetru mai subţire decât iPhone 6S, iar pentru ca acest lucru să devină posibil, Apple ar urma să sacrifice jack-ul pentru căşti de 3,5 mm.
Cu alte cuvinte, în loc de căştile clasice cu fir, telefonul va primi o pereche cu bluetooth şi aplicaţia “AirPods”.
Dincolo de “AirPods”, telefonul ar urma să prezinte un procesor de patru ori mai rapid decât cel de pe iPhone 6s, o cameră cu deschidere f/2.0, un ecran Retina Full HD de 4,7 inchi, senzori îmbunătăţiţi pentru 3D Touch şi Force Touch, alături de o baterie mai bună, cu încărcare rapidă.

Detalii despre funcţiile revoluţionare aduse de Apple o dată cu noul iPhone 7 aflaţi din materialul de mai jos.

Apple AirPods. Noutăţile incredibile aduse de căştile wireless pentru iPhone 7