Apple, forțată să ia o decizie în cazul funcției care încetinește iPhone-urile

Data: 25/01/2018 | Autor: .

Apple, forțată să ia o decizie în cazul funcției care încetinește iPhone-urile

După ce s-a trezit cu zeci de procese, Apple a anunțat oficial că le va permite utilizatorilor să oprească o funcţie controversată care încetineşte funcţionarea iPhone-urilor atunci când bateriile sunt uzate, relatează GadgetReport.ro. Opțiunea va fi lansată în următoarele luni, fără a fi indicat un termen clar.

Apple a recunoscut, în decembrie, că sistemul de operare instalat pe modelele iPhone 6, 6s şi SE, care pot avea probleme din cauza îmbătrânirii bateriilor, ar putea să încetinească performanţele dispozitivelor.

In urma dezvăluirilor, compania s-a ales cu mai multe procese deschise de clienți.

Directorul general Tim Cook a declarat săptămâna trecută că Apple va face o actualizare software care va permite utilizatorilor să oprească funcţia respectivă.

Apple a anunţat, ieri, că o versiune beta a sistemului de operare iOS 11.3 va adăuga noi funcţii care să arate starea de uzură a bateriei şi va face recomandări dacă aceasta va avea nevoie de service.

Utilizatorii vor mai putea vedea dacă funcţia de management al energiei, care previne închiderea neaşteptată a telefonului, este activată şi vor putea opta să o oprească, potrivit sursei citate.

Apple nu a precizat când va fi disponibilă actualizarea, ci doar că va veni după lansarea versiunii iOS 11.3, în această primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.