Platforma de geolocație pentru business GeoBiz a ajuns la 11 milioane de adrese

Data: 9/02/2018 | Autor: .

Platformă de geolocație pentru business GeoBiz a ajuns la 11 milioane de adreseStarbyte GeoBiz, prima platformă de geolocație pentru business din România, a anunțat depășirea țintei de 11 milioane de adrese, sedii de firme, puncte de lucru, magazine și proprietăți imobiliare. Cu ajutorul aplicației, oamenii de afaceri își pot căuta noi clienți, zone de oportunitate investițională și își pot compara rezultatele cu cele ale concurenței.

Dacă vreți să deschideți, de exemplu, un magazin într-un cartier dintr-un oraș anume, să vă extindeți business-ul, cum vă documentați privind concurența? Cum aflați dacă în zonă mai există și alte afaceri similare, cât de solidă este concurența? Sunt întrebările la care platforma de geolocație GeoBiz, dezvoltată de Starbyte, vine să ofere răspunsuri concrete.

Aplicația folosește GIS Analytics, Google APi și WEBGL pentru a integra datele oficiale comunicate de Ministerul Finanțelor, Registrul Comerțului și din alte surse publice.

“Folosind geolocația, utilizatorii pot afla într-un mod foarte simplu date concrete, oficiale, privind numărul firmelor prezente într-o anumită zonă, de la oraș la cartier, inclusiv informații privind performanța economică a acestora. Datele sunt încărcate în aplicație, astfel că utilizatorii au acces instant la datele solicitate”, afirmă experții Starbyte.

„Utilizatorii pot analiza, folosind geolocația, cum arată concurența într-o anumită zonă, de la oraș la cartier, aplicația oferind date precum cifra de afaceri, profitabilitate, situația datoriilor etc. De asemenea, utilizatorii își pot căuta noi clienți, zone de oportunitate investițională și își pot compara rezultatele cu cele ale concurenței”, spun experții de la Starbyte.

Accesul la aplicație este complet securizat, iar aceasta beneficiază de suport 24/24.

Înființată în 2010, Starbyte este o companie românească specializată în dezvoltarea de software pentru Managementul Informaţiei, Managementul Documentelor şi Managementul Proceselor din domeniul Financiar-Bancar, Asigurări şi Risk Management. Printre clienții Starbyte se află BCR, BRD, ING, Bancpost, Raiffeisen Bank, Kruk, Euroins, Icap România, Millenium Bank și Intesa SanPaolo Bank.