Apple lanseaza doua noi telefoane in 2011

Data: 20/09/2011 | Autor: .

Apple va lansa in acest an doua noi telefoane – iPhone 4s si noua generatie iPhone 5, afirma Mark Moskowitz, analist la J.P. Morgan. Potrivit surselor acestuia, tableta iPad 3 ar urma sa fie amanata pentru 2012.

Moskowitz afirma, intr-o declaratie citata de Techspot, ca noul iPhone 5 va fi mai subtire si mai usor decat precedentele modele. Printre altele, va avea o camera de 8 MP si va suporta GSM  si CDMA, nu insa si DNLA.

In ceea ce priveste iPhone 4S, acesta ar urma sa fie lansat concomitent cu generatia 5 si va fi destinat in special tarilor emergente precum China. Telefonul va aduce o serie de imbunatatiri, insa nu la nivelul generatiei 5.

Declaratiile analistului vin sa confirme, astfel, relatarile anterioare ale GadgetReport. Potrivit TechRadar , iPhone 5 va fi lansat in reteaua Orange din Europa pe 15 octombrie. Jurnalistii preiau o declaratie a CEO-ului France Telecom, Stéphane Richard. Cititi mai multe amanunte aici.

Despre modelul 4S, Engadget a scris ca aceasta a aparut in reteaua interna a operatorului telecom american AT&T. Modelul iPhone 4S va fi, practic, un iPhone 4 cu imbunatatiri minore, iar cei de la Apple il vor promova printr-un pret foarte competitiv. Cititi mai multe amanunte aici

Dincolo de asteptarile privind lansarea noilor modele iPhone, analistul de la J.P. Morgan a declarat ca noua generatie iPad 3 ar urma sa fie reprogramata pentru anul viitor, in principal pentru ca iPad 2 inregistreaza vanzari spectaculoase.