Apple pregateste noul iPad Mini. Display fara margini?

Data: 13/03/2012 | Autor: .

Noul iPad Mini, care ar urma sa fie lansat in al treilea trimestru din acest an, ar putea avea un display fara marginile negre prezente pe celelalte tablete, relataza DigiTimes, care citeaza surse din industrie. Apple va lansa o versiune “mini”, de 7,85 inch, a tabletei iPad, pentru a concura Kindle Fire.

Display-ul noii tablete va fi un 7.85-inch IPS/FFS construit de LG. Nu va fi un ecran Retina pentru ca Apple incearca, cu noua tableta, sa ofere o solutie ieftina, alternativa la gadgetul Amazon Kindle Fire, vandut cu 199 dolari. Noua tableta ar urma sa aiba un pret intre 249 si 299 dolari.

Si Google pregateste o astfel de tableta cu care sa concureze Kindle Fire.GadgetReport.ro a scris, recent, ca tableta celor de la Google va rula sistemul de operare Android 4.0 IceCreamSandwich si va costa mai putin de 199 de dolari, cat costa modelul concurentilor de la Amazon.

Zvonurile privind o tableta Google au explodat dupa ce presedintele executiv Eric Schmidt a anuntat la finele anului trecut ca pregateste lansarea unui astfel de dispozitiv.