Apple schimba culoarea. Urmatorul iPhone 5S va fi auriu?

Data: 20/08/2013 | Autor: .

iphone5sApple va lansa o versiune aurie pentru iPhone, potrivit portalului IT TechCrunch, citat de Incont

Analistul KGI, Ming-Chi Kuo a declarat ca viitoarea versiune de iPhone, care se va numi, cel mai probabil, iPhone 5S, va fi disponibila pe piata si in culoarea auriu.

“Da, va exista un iPhone auriu. Nu va avea chiar culoarea aurului, sclipitoare, ci mai mult cea a sampaniei”, a declarat si MG Siegler, de la Tech Crunch.

Nu exista deocamdata poze oficiale ale modelului, insa cel mai probabil culoarea aurie se va regasi pe tablita din aluminiu de pe spatele telefonului, care in rest va fi alb.

Un telefon revolutionar?

 

Fanii iPhone-ului asteapta cu interes lansarea variantei 5S, un telefon despre care fanii si o parte din experti cred va aduce un nou trend in lumea tehnologiei – ar putea fi primul smartphone cu ecran curbat.

 

Carcasa mai subtire, cu profil curbat, buton de home cu touch si camera de 12 megapixeli. Sunt principalele modificari ce ar putea fi aduse telefonului iPhone, odata cu noua generatie.

 

Potrivit unui studiu realizat de designer-ul Arthur Reis, carcasa va fi cu 20% mai subtire, masurand doar 6,1 milimetri grosime, relateaza Uswitch.

 

Telefonul ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli si un “Magic TrackPad”, care sa inlocuiasca butonul fizic de home, cu unul care functioneaza pe baza de touch.

 

Designerul Alvaro Toledo a pus toate zvonurile cap la cap si iata ce i-a iesit – un telefon spectaculos, unic prin forma si facilitate. Sa fie acesta noul iPhone 5S sau poate iPhone 6?

iphone_new