Apple şochează! Noul iPhone Pro, design identic cu iPhone 6

Data: 22/06/2016 | Autor: .

Apple şochează! Noul iPhone iPhone Pro, design identic ca iPhone 6

Noul iPhone Pro, pe care Apple urmează să îl lanseze în toamnă, ar putea avea acelaşi design şi caracteristici similare cu modelele iPhone 6 și iPhone 6S. Cel puţin asta susţin sursele citate de The Wall Street Journal, care afirmă că, pentru prima dată, Apple va folosi trei ani la rând același design.

Acesta ar fi motivul pentru care, potrivit surselor, este foarte posibil ca noul model să nu fie denumit iPhone 7, ci iPhone Pro sau variaţiuni pe această temă.

Potrivit surselor, Apple a luat această decizie pe fondul scăderii ritmului de inovare în domeniu. Cum tehnologia nu a mai progresat la fel ca în anii trecuţi, o schimbare radicală de design şi hardware este imposibilă în momentul de faţă, fiind amânată pentru anul viitor.

Altfel spus, abia în 2017 am putea vedea un telefon cu un design nou şi facilităţi pe măsură care, cel mai probabil, va purta numele iPhone 7. Decizia este susţinută şi de faptul că, anul viitor, Apple va marca 10 ani de la lansarea primului iPhone, astfel că va dori să lanseze un telefon nou, revoluţionar.

Asta nu înseamnă că telefonul ce va fi lansat în toamnă,  iPhone Pro, nu va va aduce lucruri noi.

Dincolo de procesorul superior, însă nu cu mult faţă de generaţia actuală, noul gadget va avea o baterie mai mare, va introduce căştile speciale fără fir, va avea mai multă memorie RAM şi va fi rezistent la apă și praf.

Apple şochează! Noul iPhone iPhone Pro, design identic ca iPhone 6 s