Huawei Honor 5C. Un smartphone arătos, la un preţ destul de bun

Data: 21/06/2016 | Autor: .

Huawei Honor 5C. Un smartphone arătos, la un preţ destul de bun

Chinezii de la Huawei pregătesc lansarea pe piaţa europeană a noului smartphone Honor 5C, un gadget din gama medie, care oferă specificaţii optime pentru o experienţă multimedia ireproşabilă, la un preţ foarte bun, relatează GadgetReport.ro

Huawei Honor 5C. Un smartphone arătos, la un preţ destul de bun 2Telefonul Huawei Honor 5C vine într-o carcasă din aluminiu, subţire şi cu accente premium, care cuprinde un ecran de 5,2 inchi, cu rezoluţie Full HD (1080p). Telefonul rulează un Android 6.0 împreună cu suita de aplicaţii Huawei Emotion UI 4.1, cu ajutorul unui procesor octa-core Kirin 650 şi a 2 GB de RAM.

Gadgetul are un spaţiu de stocare de 16 GB şi o baterie de 3000 mAh, cu încărcare rapidă. La capitolul foto&video, Honor 5C oferă o cameră principală de 13 MP şi alta de 8 MP pentru selfie.

Telefonul va fi vândut de distribuitori, inclusiv în România, la preţul de 199,99 euro, adică aproximativ 1000 de lei. Preţul de achiziţie ar putea fi chiar mai mic în ofertele operatorilor telecom, la pachet cu abonamente şi cartele prepaid.