Apple: Suntem complet uimiti de numarul de precomenzi pentru iPhone 5

Data: 15/09/2012 | Autor: .

Noul iPhone 5 se anunta un succes chiar mai mare decat predecesorul iPhone 4S, reprezentantii Apple declarandu-se complet uimiti de numarul de precomenzi generate de noul smartphone.

„Precomenzile pentru iPhone 5 au fost incredibile. Am fost complet uimiti de raspunsul consumatorilor”, a declarat un reprezentant al companiei pentru AllThingsD.

Desi acesta nu a oferit cifre exacte, este de asteptat ca numarul precomenzilor pentru iPhone 5 sa il depaseasca pe cel al precomenzilor generate de predecesorul iPhone 4S. Acesta genera, anul trecut, 1 milion de precomenzi in primele 24 de ore de la lansare.

De asemenea, la doar o ora de la inceperea precomenzilor pentru iPhone 5, termenul de livrare al smartphone-ului a fost decalat la o data ulterioara lansarii oficiale de pe 21 septembrie.

Asta inseamna, practic, ca cei care vor sa aiba un iPhone 5 chiar pe 21 septembrie vor trebui sa se aseze la cozile din fata magazinelor Apple, cozi devenite deja o traditie in randul fanilor companiei.

Succesul noului iPhone vine in ciuda faptului ca din ce in ce mai mult experti voorbesc despre decalajele tehnologice dintre smartphone-ul Apple si dispozitivele principalilor rivali.

Apple a prezentat oficial miercuri mult-asteptatul smartphone iPhone 5, un terminal ce a confirmat avalansa de zvonuri aparute in ultima vreme pe internet. Printre punctele forte ale noului dispozitiv se numara display-ul mai mare, de 4 inchi, si conectivitatea LTE. Toate acestea intr-un terminal cu 18% mai subtire si cu 20% mai usor decat generatia precedenta. Mai multe amanunte despre noul iPhone 5 puteti citi aici.