Cum ar putea arata viitorul smartphone Sony (GALERIE FOTO)

Data: 16/09/2012 | Autor: .

Designerul Abel Verdezoto a realizat, pentru Sony, prototipul viitorului smartphone Xperia X. Dupa cum rezulta din imagini, designul este inspirat din cel al tabletei Sony S.

Telefonul are un profil inedit, cu margini rotunjite si o grosime progresiva. Xperia X este mai subtire in zona inferioara, unde se afla microfonul, si ceva mai gros in partea superioara, unde iese in evidenta camera foto-video de 16 MP.

Interesant este si clipul de pe carcasa care permite utilizatorului sa plaseze telefonul ca intr-un stand, intr-o pozitie verticala.

Ecranul prototipului are 4,6 inchi. Din imagini rezulta ca telefonul ar urma sa aiba un mini-HDMI connector care sa permita vizualizarea continutului multi-media pe televizor, microSD slot si doua camere. Telefonul ar urma sa ruleze sistemul de operare Android cu ajutorul unui procesor de 1,6 Ghz si 2 GB de RAM.

Xperia X este inca in faza de concept. Pana sa-l vedem pe piata va mai trece cel putin un an. Nu este exclus sa apara si modificari de design si caracteristici tehnice.