Şapte motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi banii

Data: 18/04/2017 | Autor: .

Şapte motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi baniiDacă vreţi un telefon de ultimă generatie, Samsung Galaxy S8+ este, fără îndoială, cea mai buna alegere din gama Android. Telefonul sud-coreenilor excelează la câteva capitole, oferind o experienţă multimedia fără precedent în industrie.GadgetReport.ro vă prezintă şapte motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi banii.

 

Vezi cele şapte motive pentru care Samsung Galaxy S8 îşi merită toţi banii în tutorialul video GadgetReport.ro de mai jos.

1. ECRANUL

Samsung Galaxy S8 oferă cel mai bun ecran pe care sud-coreenii de la Samsung l-au construit vreodată. S8+ are un display de 6,2 inchi Quad HD Super AmOLED (2960 x 1440 Pixeli/570 ppi), acoperit cu Gorilla Glass 5 şi certificat HDR, care este, cu adevărat spectaculos.

Din orice unghi îl priveşti, ecranul Infinity de pe Galaxy S8+ impresionează. Faţă de S8, celelalte telefoane devin ridicole, inclusiv iPhone-ul 7. Culorile, constrastul, saturaţia, dinamica imaginii – toate sunt la superlativ şi crează o experienţă vizuală fără precedent.
Faptul că Samsung a mărit ecranul pe aproate toată suprafaţa frontală a telefonului este un plus, astfel că vizionarea unui clip video pe Youtube, de exemplu, devine o experienţă cu adevărat spectaculoasă.

Poate cel mai bun test îl reprezintă redarea imaginilor video înregistrate la rezoluţie 4K, care se văd pe ecranul Infinity al lui Samsung Galaxy S8+ la adevărata lor valoare.

2. DESIGN

La 6.2 inchi, unii spun ca telefonul este prea mare, ca nu incape bine in buzunar sau in poseta. Asa s-a spus, anul trecut, si despre Galaxy S7 Edge si, pana la urma, a devenit cel mai bine vandut telefon Samsung.

Pentru cei care cred ca telefonul a devenit mai mult un gadget multimedia, marimea este ideala.

Tinut bine in mana, telefonul pare mai ergonomic decat S7 Edge-ul de anul trecut. Este mai rafinat in materie de design, fara indoiala. Marginile rotunjite şi materialele folosite îi dau un aspect premium, demn de un accesoriu de lux.

3. ASISTENTUL VIRTUAL

Samsung Galaxy S8 este primul telefon Samsung care include noul asistent virtual Bixby. Acesta este un fel de Google Now, însă parcă mai bine definit. Te ajută să cauţi informaţiile care te interesează.

Galaxy S8 are un buton dedicat pentru Bixby, care îl face uşor de accesat. Butonul nu va putea fi reprogramat. Samsung a blocat accesul tutoror aplicaţiilor care permiteau acest lucru, semn că are planuri mari cu noul asistent virtual.

4. SENZORUL DE AMPRENTĂ FACIALĂ

S8 este primul telefon din gama Samsung Galaxy, existent pe piaţă, care beneficiază de senzorul de deblocare cu amprentă facială/iris. A mai fost şi Note 7, însă sud-coreenii l-au retras în urma problemelor cu bateria. Cu deblocarea facială, nu trebuie decât să priveşti spre telefon. Cu senzorul de iris trebuie să aştepţi câteva secunde. Recomandăm, astfel, prima metodă.

5. PRIMUL TELEFON-PC DE PE PIAŢĂ

Prin intermediul gadgetului Samsung DeX (150 dolari) şi cu un televizor/monitor ((via HDMI) şi tastatură/mouse (via USB), poţi transforma practic telefonul într-un adevărat PC, cu o interfaţă desktop cu aplicaţiile Android şi Windows.

6. CAMERA DE SELFIE

Samsung a inclus pe Galaxy S8 un nou senzor de selfie, de 8 MP (f/1.7), şi un nou mod de autofocus, camera fiind capabilă să înregistreze dinamic în orice situaţie. Fotografiile ies excelent, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Mai mult, camera de selfie îţi permite să fotografiezi şi să filmezi cu tot felul de filtre de tip Snapchat, extrem de simpatice şi originale.

7.ÎNCĂRCARE RAPIDĂ, WIRELESS

Cu Galaxy S8, sud-coreenii au dus experienţa de încărcare wireless la un nivel optim, ireproşabil. Telefonul se încarcă rapid, fără fir, astfel că, dacă îl pui numai 10 minute pe padul wireless fast charge, vei avea 3-4 ore de autonomie. O performanţă remarcabilă.

 

Samsung Galaxy S8 costă 799 de euro, în timp ce GalaxyS8+ este vândut cu 899 de euro. În ambele variante, telefonul poate fi precomandat din magazinele din România. Sfatul nostru este să comparaţi ofertele, pe internet, pentru că diferenţele de preţuri sunt semnificative.

Vedeţi un review complet dedicat telefonului Samsung Galaxy S8 în clipul video de mai jos. Mai multe amănunte aflaţi din analiza completă dedicată acestui smartphone, disponibilă pe acest LINK.

Review Galaxy S8+. Cum se prezintă flagship-ul Samsung, cu bune şi cu rele

Am primit telefonul Samsung Galaxy S8+ in teste prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.