Samsung lucrează deja la Galaxy S9 ?

Data: 14/04/2017 | Autor: .

Samsung lucrează deja la Galaxy S9 ?

Deşi abia au lansat noul flagship Galaxy S8, sud-coreenii s-ar fi apucat deja să lucreze la noua generaţie de smartphone-uri. Potrivit presei sud-coreeene, Samsung a început dezvoltarea Galaxy S9, cu şase luni mai devreme decât în cazul Galaxy S8, relatează GadgetReport.ro

Portalul de ştiri The Bell, citat de Sammobile, afirmă că sud-coreenii au comandat deja furnizorilor primele componente ale Galaxy S9, iar printre acestea se află şi noul ecran.

„Samsung a decalat calendarul dezvoltării noului telefon Galaxy S9 cu aproape şase luni faţă de precedentele generaţii”, afirmă The Bell, care citează surse din cadrul furnizorilor.

Jurnaliştii sud-coreeni speculează că acest lucru demonstrează că Samsung este în căutarea unei soluţii pentru a preîntâmpina ofensiva concurenţei, mai ales a Apple, care pregăteşte, în toamnă, lansarea generaţiei iPhone 8.

GadgetReport.ro relata, în review-ul dedicat lui Galaxy S8, că flagship-ul din 2017 pare mai mult un mix între defunctul Galaxy Note7 şi Galaxy S7 Edge. În afara ecranului spectaculos, progresul tehnologic nu este unul pe măsura aşteptărilor. Citiţi review-ul la S8 pe acest LINK.

Nu este exclus ca decizia Samsung să aibă legătură, pe de altă parte, cu noul smartphone Note8, în condiţiile în care sud-coreenii au afirmat că nu vor renunţa la gama Note.

Un lucru este sigur – Samsung a renunţat la telefoanele cu ecrane mici şi se va axa pe modelele de 5.8 şi 6,2 inchi, în condiţiile în care smartphone-ul a devenit mai mult decât un simplu telefon, optiunile multimedia fiind cele care fac diferenţa în piaţă.