Samsung lucrează deja la Galaxy S9 ?

Data: 14/04/2017 | Autor: .

Galaxy S9 samsung-galaxy-9-gadgetreport

Deşi abia au lansat noul flagship Galaxy S8, sud-coreenii s-ar fi apucat deja să lucreze la noua generaţie de smartphone-uri. Potrivit presei sud-coreeene, Samsung a început dezvoltarea Galaxy S9, cu şase luni mai devreme decât în cazul Galaxy S8, relatează GadgetReport.ro

Portalul de ştiri The Bell, citat de Sammobile, afirmă că sud-coreenii au comandat deja furnizorilor primele componente ale Galaxy S9, iar printre acestea se află şi noul ecran.

„Samsung a decalat calendarul dezvoltării noului telefon Galaxy S9 cu aproape şase luni faţă de precedentele generaţii”, afirmă The Bell, care citează surse din cadrul furnizorilor.

Jurnaliştii sud-coreeni speculează că acest lucru demonstrează că Samsung este în căutarea unei soluţii pentru a preîntâmpina ofensiva concurenţei, mai ales a Apple, care pregăteşte, în toamnă, lansarea generaţiei iPhone 8.

GadgetReport.ro relata, în review-ul dedicat lui Galaxy S8, că flagship-ul din 2017 pare mai mult un mix între defunctul Galaxy Note7 şi Galaxy S7 Edge. În afara ecranului spectaculos, progresul tehnologic nu este unul pe măsura aşteptărilor. Citiţi review-ul la S8 pe acest LINK.

Nu este exclus ca decizia Samsung să aibă legătură, pe de altă parte, cu noul smartphone Note8, în condiţiile în care sud-coreenii au afirmat că nu vor renunţa la gama Note.

Un lucru este sigur – Samsung a renunţat la telefoanele cu ecrane mici şi se va axa pe modelele de 5.8 şi 6,2 inchi, în condiţiile în care smartphone-ul a devenit mai mult decât un simplu telefon, optiunile multimedia fiind cele care fac diferenţa în piaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.