Atacul clonelor. iPhone 8 are deja mai multe replici, lansate pe site-urile chinezeşti

Data: 4/08/2017 | Autor: .

tacul clonelor. iPhone 8 are deja mai multe replici, lansate pe site-urile chinezeşti

Nici nu a fost lansat încă oficial şi iPhone 8 are deja câteva clone. Smartphone-urile imită destul de bine specificaţiile telefonului aniversar care urmează să fie prezentat de Apple în luna septembrie, la 10 ani de la primul iPhone, relatează GadgetReport.ro

Telefoanele chinezeşti prezintă logo-ul Apple şi sunt vândute drept noua generaţie de smartphone-uri iPhone.

Din punct de vedere vizual, clonele respectă liniile generale de design ale iPhone-ului, de la ecranul întins pe aproape toata suprafaţa smartphone-ului la camera duală de pe spate.

Bineînţeles, calitatea nu se ridică la nivelul telefoanelor iPhone. Cum arată clonele iPhone 8 vedeţi în clipurile video de mai jos.

GadgetReport.ro relata, recent, că iPhone 8 va fi prezentat în septembrie, iar primele modele vor ajunge în magazine la începutul lunii octombrie.

Apple va lansa trei versiuni de iPhone 8, de 4,7 inchi, 5,5 inchi şi 5,8 inchi, primele două cu ecrane standard, LCD, iar cel de-al treilea cu un display OLED, o cameră mai bună şi 3 GB de RAM.

Cele trei telefoane vor semăna ca două picături de apă cu modelele Android Samsung Galaxy S8 şi LG G6, având în vedere că designerii de la Apple propun un layout similar telefoanelor cu Android – ecran mare, extins pe toată suprafaţa telefonului şi un buton virtual de Home, care îl va înlocui pe cel fizic. Butonul de TouchID va fi mutat pe spate, la fel ca la Galaxy S8.

Alături de plusul de memorie, noile smartphone-uri vor include spaţii de stocare între 64 şi 256 GB şi încărcare rapidă.

iPHONE 8, UN TELEFON ANIVERSAR

Cel mai spectaculos va fi, fără îndoială, modelul de 5,8 inchi. Lansat la 10 ani distanţă de la primul iPhone, modelul premium iPhone 8 va avea o carcasă din sticlă, senzor de recunoaştere facială şi încărcare wireless.

Interesant este că, deşi display-ul va fi mai mare, gadgetul nu va depăşi dimensiunile unui smartphone de 4,7 inchi.

În carcasă, Apple va dota telefoanele cu un procesor A11 pe 10 nm. Noile smartphone-uri iPhone 8 vor rula noul sistem de operare iOS 11 care va include, în premieră, facilităţi pentru experienţa VR (realitatea virtuală).

Telefoanele iPhone 8 vor intra pe internet la viteze de 600 Mbps, graţie modemului Intel 7360 LTE. Rămâne un semn mare de întrebare legat de această dotare cât şi despre senzorul de iris.

În privinţa camerelor, noile modele iPhone 8 ar urma să vină cu una de selfie, de 4 MP, şi o alta dual-lens de 16 MP, cu stabilizare optică. Telefoanele vor înregistra şi reda clipuri la rezoluţie 4K.

iPhone 8, smartphone-ul pe care Apple îl va lansa în septembrie, va costa peste 1100 de dolari, în versiunea premium, estimează analiştii de la J.P. Morgan, într-o analiză transmisă investitorilor.

KGI Securities estimează că Apple va investi masiv în promovarea noii generaţiii de smartphone-uri şi că, astfel, va vinde peste 100 de milioane de iPhone-uri în 2017, dintre care 60% vor fi din modelul premium, cu ecran OLED.