Automatic Call Recorder. Aplicația gratuită care îți înregistrează toate apelurile din telefon

Data: 2/02/2018 | Autor: .

Automatic Call Recorder. Aplicația gratuită care îți înregistrează toate apelurile din telefonAi fost vreodată în situația de a discuta cu cineva la telefon și a uita detalii importante din convorbire, de la numere de telefon la adrese, date de întâlnire etc.? Potrivit experților de la Starbyte, astfel de probleme pot fi prevenite foarte ușor, cu o aplicație care înregistrează automat apelurile primite cat si cele efectuate, Automatic Call Recorder. Aplicatia, tradusă în limba română cu „Înregistrare apeluri”  este disponibilă gratuit in Google Play.

Prin intermediul aplicației Automatic Call Recorder, puteți să înregistrați orice convorbire telefonică și să alegeți convorbirile pe care doriți să le salvați în telefon.

Apelurile înregistrate sunt păstrate în casuta de Inbox a aplicaţiei. Puteți asculta înregistrarea, puteți adăuga note și o puteți transmite altor persoane, prin email şi pe reţelele sociale.

Conversațiile pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul „Apeluri salvate”. În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi.

Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD.

Integrarea cu Google Drive și Dropbox vă permite să salvați și să sincronizați înregistrările în cloud.
Automatic Call Recorder vă permite, totodată, să căutaţi înregistrările după persoană, număr de telefon sau comentariu.

Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată în Automatic Call Recorder:

Înregistrează tot (opțiunea standard) – această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare.

Ignoră tot – această opțiune nu înregistrează niciun apel, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.
Ignoră contacte – această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare.

În versiunea Automatic Call Recorder Pro, puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile vor fi salvate în cloud.

 

4 comentarii

 • 07/08/2020, 16:16 Soare elena says : raspunde

  Doamne daca nu.mi vine sa arunc tf.A40,android 10nu merge nici o aplicație de inregistrare apeluri..Scirbele de la Google le.au blocat? Stie cineva cum sa fac.? Este f.importanta aceasta aplicatie,lucrez cu date care le pot uita,asa vad acolo ,reascult..ast.vesti bune..elena

 • 28/05/2019, 22:31 Cristian says : raspunde

  Aceiași problema am si eu. Nu știe nimeni ce pot face?

 • 04/05/2019, 21:36 Luminita says : raspunde

  Nu se vede nr

 • 03/04/2019, 22:05 Rosioru Florin says : raspunde

  Buna seara,
  va rog sa ma ajutati cu o solutie tehnica la urmatoarea problema: am descarcat automatic call recorder versiunea 5.54 care functioneaza bine dar mai nou la inregistrarile apelurilor nu mai afiseaza numele sau numarul apelantului.Inainte functiona corespunzator,acelasi fenomen se intimpla si la telefonul sotiei care este alta marca spre deosebire de al meu.
  Multumesc mult.Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.