Bang & Olufsen Beovision Contour. Cum arată televizorul de 7000 euro !

Bang & Olufsen Beovision Contour

Bang & Olufsen a lansat noul televizor Bang & Olufsen Beovision Contour, un gadget din zona premium, cu un ecran spectaculos de 55 de inchi, un sunet Beosound Stage si un pret pe masura, de 7000 de euro. Beovision Contour 55″ cu TV LG (7000 EUR /6300 GBP) este disponibil în magazinele Bang & Olufsen și online.

Provenind din linia estetică a Bang & Olufsen și proiectat în colaborare cu Torsten Valeur, Bang & Olufsen Beovision Contour este clasic și minimalist. Rama sa magnifică realizată din aluminiu ce conturează ecranul demonstrează expertiza de neegalat a Bang & Olufsen în prelucrarea aluminiului la Fabrica 5 din Struer, Danemarca.

Chiar din momentul când Beovision Contour este pornit, tehnologia premiată ce dispune de sistem de sunet Dolby Atmos pe 3 canale de la Beosound Stage, oferă o experiență în fața televizorului complet îmbunătățită.​​ În spatele difuzorului lui Beovision Contour se află unsprezece drivere puternice și amplificatoare. De asemenea, televizorul include 4 drivere pentru bass de 4” proiectate pentru a pune accent pe permiterea mișcării cu ușurință a membranei difuzorului ce oferă astfel o performanță îmbunătățită a basului de până la 30 Hz. Echipat cu ecranul OLED de 55″ de ultimă generație de la LG, Beovision Contour este fără egal când vine vorba de redarea realistă a culorilor și a nivelurilor de negru absolut, permițând astfel utilizatorul să trăiască  experiența completă oferită de televizoarele Bang & Olufsen.

Beovision Contour a fost creat pentru a ascunde dezordinea inutilă, dezvăluind în același timp elemente de design atemporale și materiale naturale ce pot completa orice interior.

Bang & Olufsen BeoVision Avant. Televizorul care te urmareste prin casa ! (VIDEO)

Utilizatorul poate alege dintre trei variante de culoare disponibile, Silver, Black Anthracite și Gold Tone, cu finisaje din țesătură sau furnir din lemn pentru partea frontală a difuzorului. Toate cablurile sunt ascunse în partea din spate a televizorului oferind un design holistic la 360 de grade. Elementele integrate pot fi controlate cu ușurință prin intermediul Beoremote One, telecomanda realizată dintr-o singură bucată de aluminiu extrudat.

În ceea ce privește suportul televizorului, au fost concepute trei opțiuni ca elemente integrate ale Beovision Contour, ce crează aspectul său minimalist. Suportul pentru podea din aluminiu poate fi rotit manual la 180 de grade în ambele direcții pentru a asigura cel mai bun unghi de vizionare și a oferi o estetică modernă. Beovision Contour poate fi montat de asemenea pe perete folosind suportul Bang & Olufsen ce a fost proiectat astfel încât televizorul să poată fi mutat în unghiul perfect pentru vizionare. De asemenea, Bang & Olufsen au creat și un suport dreptunghiular pentru plasarea televizorului pe mobilă realizat dintr-un aluminiu solid pentru a se asigura că televizorul poate fi plasat pe rafturi sau pe podea.

Bang & Olufsen. Sistemul audio, cu iz de operă de artă, de pus pe perete