BlackBerry Motion. Urmaşul lui KEYone renunţă la tastatură

Data: 9/10/2017 | Autor: .

BlackBerry Motion. Urmaşul lui KEYone renunţă la tastatură

BlackBerry Mobile a lansat un nou smartphone cu care speră să revină în atenţia pieţei. Modelul BlackBerry Motion este versiunea updatată a KEYone, acum fără tastatură, însă şefii companiei spun că avem de-a face cu un gadget mult mai performant. Preţul este cel care iese în primul rând în evidenţă. Telefonul va costa 460 de dolari, la jumătate faţă de flagship-urile Samsung sau Apple, relatează GadgetReport.ro

TCL, compania aflată în spatele BlackBerry, a lucrat intens la acest telefon, cunoscut pînă acum sub numele de cod Krypton. Rezultatul este cel puţin interesant.

Modelul ce a primit numele oficial de BlackBerry Motion are un ecran LCD de 5,5 inchi, Full HD, prins într-o carcasă elegantă şi subţire, rezistentă la apă şi praf (IP67)

BlackBerry Motion este propulsat de un procesor Snapdragon 625 şi 4GB de RAM.

Telefonul rulează Android 7.1 de pe un spaţiu de stocare de 32 GB, costumizat cu seria de elemente de securitate devenită standard la BlackBerry, şi vine cu o baterie foarte puternică, de 4000mAh.

La capitolul foto&video, noul smartphone propune o cameră de 12 MP cu f/2.0 şi o alta de selfie de 8 MP.
Telefonul va fi disponibil în doar câteva pieţe internaţionale, printre care cele din Orientul Mijlociu, la preţul de 460 de dolari.