Bringo, o aplicaţie de telefon cu care îţi faci cumpărăturile

Data: 29/10/2015 | Autor: .

banner_store_android

Dacă n-ai timp să-ţi faci cumpărăturile la supermarket, Ascend NetSolutions a lansat o aplicaţie specială, Bringo, pentru smartphone-urile cu Android şi iPhone-uri. Produsele ar urma să ajungă la tine acasă într-o oră!

Ai la dispoziţie supermaketuri, farmacii, băcănii, magazine bio sau de nişă, florării şi alte tipuri de magazine de la care poţi comanda.

Aplicaţia, disponibilă în App Store  şi Google Play, îţi permite să alegi magazinul şi apoi să creezi coşul de cumpărături selectând produsele dorite. Un livrator răspunde cererii tale, face cumpărăturile în locul tău şi ţi le aduce direct la uşa. La livrare, plăteşti valoarea de pe bonul de la magazin şi o taxă pentru serviciul prestat, despre care eşti informat încă de la plasarea comenzii.

Poţi discuta cu livratorul în timp real, telefonic, prin chat în aplicaţie şi eşti informat dacă un produs comandat de tine nu mai este în stocul magazinului, având posibilitatea de a opta pentru un alt produs.

“Bringo îşi propune să schimbe modul în care oamenii îşi fac cumpărăturile uzuale, ajutându-i să scape de stresul mersului la magazin şi de neplăcerile asociate: aglomeraţia, timpul pierdut sau lipsa locurilor de parcare” declară Ovidiu Căpriţă, CEO Bringo.2_1334 3_1334

În acelaşi timp, Bringo vine în întâmpinarea comercianţilor, punându-le acestora la dispoziţie, fără nicio cheltuiala iniţială, un canal de vânzare ce cunoaşte o creştere rapidă, şi anume comerţul prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente. Alături de lanţuri de magazine consacrate, micii producători locali de legume şi fructe, băcăniile, magazinele specializate sau cele fără puncte de vânzare numeroase au acum acces la acest canal de vânzare.

“Am folosit experienţa acumulată la proiectarea şi dezvoltarea StarTaxi şi Oliviera şi am lansat Bringo, platforma care “vinde timpul” celui care-l are disponibil, livratorul înrolat în sistem, către cel care vrea să „cumpere timp”, clientul final. Bringo pune la dispoziţia cumpărătorului un „asistent personal” de cumpărături la un cost foarte mic“ declară Mihai Păun, CEO Ascend NetSolutions, compania care a dezvoltat platforma Bringo.

De altfel, Ascend Netsolutions deţine un istoric important în dezvoltarea de aplicaţii inteligente şi inovatoare, fiind compania care a dezvoltat Star Taxi, Oliviera şi eChiosc etc..