Bruce Willis revine pe marile ecrane în filmul „Death Wish. Răzbunarea”

Data: 7/03/2018 | Autor: .

Bruce Willis revine pe marile ecrane în filmul „Death Wish. Răzbunarea”

Forum Film România lansează pe 9 martie, în cinematografele româneşti, cel mai nou film al Bruce Willis. În filmul „Death Wish. Răzbunarea”, legendarul actor joacă rolul unui chirurg care, după ce soţia lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, devine un adevărat justiţiar, relatează GadgetReport.ro

Filmul „Death Wish. Răzbunarea” spune povestea gândită în 1972, de Brian Garfield, în romanul cu acelaşi nume. În 1974 a apărut şi prima adaptare realizată de Wendell Mayes, în care a jucat Charles Bronson. Pentru varianta nouă, din 2018, scenaristul Joe Carnahan şi regizorul Eli Roth au făcut echipă cu Bruce Willis, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din filmele de acţiune.

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, care şi-a făcut o carieră din salvarea vieţii oamenilor aflaţi în pragul morţii. Dar după ce soţia lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăşte să-şi folosească abilităţile lui unice pentru a deveni un răzbunător care nu cunoaşte îndurarea.

Astfel, Paul Kersey îşi însuşeşte o identitate alternativă. Zi de zi este Kersey chirurgul, iar noaptea, când iese pe străzi, devine un justiţiar cunoscut sub numele de Grim Reaper.

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) se afundă în furia sa înainte de a descoperi cine este exact: un om care caută să facă dreptate, în afara legii.