Call of Duty: Warzone, disponibil începând de astăzi complet gratuit

Data: 10/03/2020 | Autor: .

Call of Duty: Warzone, cel mai nou mod de gameplay pentru Call of Duty: Modern Warfare, va fi disponibil gratuit începând de astăzi, 10 martie, de la ora 21:00. Cei care detin deja Modern Warfare pot accesa acest mod cu patru ore mai devreme, relatează GadgetReport.ro

Call of Duty: Warzone contine doua moduri epice, Battle Royale si Plunder. Primul este bazat pe reteta clasica battle royale, de aceasta data cu 150 de jucatori pe o harta imensa si cu o serie de noutati care va vor lua prin surprindere. Cel de-al doilea mod este o goana dupa cash. Castiga cine strange mai mult, scapa cine poate.
Call of Duty: Warzone este gratuit, inclusiv pentru cei care nu detin deja Modern Warfare. Progresul si toate obiectele cosmetice deblocate in Warzone vor fi disponibile in jocul complet, cand si daca jucatorii aleg sa-l achizitioneze ulterior.
In sens opus, cei care detin deja Modern Warfare pot beneficia in Warzone de toate armele, operatorii si obiectele cosmetice deja deblocate (inclusiv cele din Battle Pass). De asemenea, progresul este unificat, astfel incat toata experienta castigata in Warzone va contribui la cresterea in nivel a jucatorului.
Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone

Warzone va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One si PC si va beneficia de cross-play intre toate platformele. Cei care detin jocul vor observa ca actualul mod blocat din joc va deveni Warzone in urma unui update. Cei care nu detin jocul vor fi nevoiti sa obtina clientul Warzone prin intermediul platformei preferate, iar pentru cei ce doresc să îl achiziționeze o pot face de aici.