HTC a lansat noul headset VIVE Cosmos Elite, la pachet cu un joc special

Data: 19/03/2020 | Autor: .

HTC VIVE a lansat headset-ul VIVE Cosmos Elite, un sistem adaptabil de realitate virtuală (VR) pentru PC. Vive Cosmos Elite include o placă frontală de urmărire externă preinstalată, 2 stații de bază SteamVR și două controllere Vive, la un preț pe măsura tehnologiei, de 4.999 Lei, relatează GadgetReport.ro

Noul headset VIVE Cosmos Elite va fi vândut la pachet cu următorul titlu dezvoltat de Valve și destinat exclusiv realității virtuale “Half-Life: Alyx™”.

VIVE Cosmos Elite este un sistem adaptabil de realitate virtuală (VR) premium pentru PC, construit pentru a evolua de-a lungul timpului, odată cu utilizatorii, prin schimbarea plăcii frontale a headset-ului sau prin folosirea unei game de accesorii Vive, precum adaptorul Vive Wireless. Toate headset-urile Vive includ aceleași imagini impresionante (rezoluție combinată de 2880 x 1700 pixeli) și un confort sporit datorită design-ului flip-up inovator, cu ajutorul căruia utilizatorii pot trece din spațiul real în realitatea virtuală și invers în doar câteva secunde.

Pe lângă caracteristicile platformei seriei Vive Cosmos, Vive Cosmos Elite include o placă frontală de urmărire externă preinstalată, 2 stații de bază SteamVR și două controllere Vive. Placa frontală de urmărire externă poate fi utilizată cu versiunile 1.0 și 2.0 ale stațiilor de bază, precum și cu controller-ele originalului Vive sau ale Vive Pro și se poate înlocui cu ușurință cu placa frontală de urmărire internă-externă livrată odată cu Vive Cosmos.

Folosind tehnologia stației de bază Lighthouse, utilizatorii Vive Cosmos Elite vor putea experimenta puterea și precizia sistemului de urmărire SteamVR. De asemenea, Vive Cosmos Elite este compatibil cu ecosistemul de periferice Vive, inclusiv adaptorul Vive Wireless pentru o experiență VR fără fir, precum și Vive Tracker – oferind o libertate fără precedent pentru controlul VR.

Half-Life: Alyx, un joc spectaculos

Half-Life: Alyx este noul joc din seria Half-Life, un joc de lungă durată, destinat realității virtuale . Half-Life: Alyx a fost creat de la zero pentru realitatea virtuală și dispune de toate caracteristicile unui joc clasic Half-Life: explorarea lumii, rezolvarea puzzle-urilor, lupta viscerală, precum și o poveste țesută în mod complex, care conectează totul cu personajele iconice ale universului Half-Life. Cumpărătorii headset-ului Vive Cosmos Elite vor găsi în pachet un cod promoțional care va debloca jocul pe 23 Martie, la lansarea acestuia*.

“De când am lansat VIVE, industria și-a dorit un titlu original în VR,” a declarat Yves Maître, CEO-ul HTC. “În opinia noastră, cu ajutorul Half-Life: Alyx, Valve livrează experiența și expertiza necesare pentru ca jocurile în VR să facă un pas înainte. Felicităm echipa Valve pentru viitoarea lansare.”

„Half-Life: Alyx împinge limitele jocurilor imersive, datorită experienței VR uimitoare, plină de pericol și de tensiune, luptând împotriva forțelor Combine în confruntări de viață și de moarte. Sunt încântat să văd cum lumea se va bucura de acest joc prin intermediul VIVE Cosmos Elite.” a declarat Graham Wheeler, Manager General HTC Vive EMEA.

Pachetul Vive Cosmos Elite poate fi achiziționat în România pentru prețul de 4.999 Lei de la retailerii autorizați: Emag, PC Garage și F64.