Death Stranding se pregătește de lansarea pentru PC

Data: 4/03/2020 | Autor: .

Death Stranding se pregătește de lansare pentru PC

505 Games  pregătește lansarea, pe 2 iunie, a versiunii de PC a jocului Death Stranding. Realizat de către studioul Kojima Productions, Death Stranding a fost bine primit de utilizatorii de Playstation4 (platformă pe care jocul a fost lansat în noiembrie 2019), iar noile idei ale lui Kojima promit o experiență inedită, optimă pentru PC, relatează GadgetReport.ro

În Death Stranding, intrăm în rolul lui Sam Bridges, un erou a cărei misiune este de a salva lumea de la dispariție.

In viitorul apropiat, explozii misterioase au zguduit globul, declansand o serie de evenimente supranaturale, cunoscute sub numele de Death Stranding. Cu creaturi de altadata care infecteaza peisajul si o extinctie masiva iminenta, este datoria lui Sam Porter Bridges sa calatorească  prin pustietatea devastată si sa salveze omenirea de anihilarea iminentă.

În Death Stranding avem parte de o distribuție demnă de un film de la Hollywood: Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins şi Troy Baker.

Varianta pentru PC a jocului Death Stranding oferă o serie de noi îmbunătățiri precum framerate-uri mai ridicate pentru monitoarele ultrawide, cât și un Photo Mode. Ediția de PC beneficiază și de o colaborare cu Valve, concretizată în câteva elemente cosmetice ce sunt inspirate din seria Half-Life.

Cei ce doresc să precomande ediția de PC a jocului Death Stranding o pot face prin intermediul Steam și Epic Games Store, la prețul de 59,99€, urmând să primească și câteva bonusuri în joc dar și o serie de wallpaper-uri.

Bonusurile primite pentru varianta de PC a jocului Death Stranding

Bonusurile primite pentru varianta de PC a jocului Death Stranding

Death Stranding va fi lansat pentru PC în data de 2 iunie 2020, prin intermediul platformelor Steam și Epic Games Store.