Canalul Voyo.ro se va vedea si pe RCS & RDS (VIDEO)

Data: 22/10/2012 | Autor: .

ProTV S.A. si RCS & RDS au semnat un contract prin care RCS & RDS va putea distribui serviciul video on demand Voyo.  Astfel, accesul la continutul voyo.ro va putea fi achizitionat de acum si de la casieriile RCS & RDS din toata tara, cat si telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al acestei companii, www.rcs-rds.ro, au anuntat cele doua companii, intr-un comunicat de presa.

Voyo.ro le ofera utilizatorilor sai in prezent aproximativ 700 de filme de box-office si seriale de succes, transmisiuni sportive, concerte, emisiunile canalelor TV ale ProTV S.A. Voyo.ro numara deja peste 500.000 de conturi active. Pana la finalul acestui an baza de continut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme.

Mai mult decat atat, din luna septembrie a acestui an abonatii Voyo.ro pot urmari produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro.

Continutul voyo.ro este oferit in sistem de abonament si Pay Per View.