Cât costă Note20 și Galaxy Note20 Ultra la Telekom

Data: 7/08/2020 | Autor: .

Telekom Romania anunță deschiderea precomenzilor pentru noile smartphone-uri din seria Galaxy Note20. Astfel, până în data de 20 august 2020, clienții pot înregistra precomenzi pentru Galaxy Note20 Ultra împreună cu căștile Galaxy Buds Live și pentru Galaxy Note20 împreună cu căștile Galaxy Buds, pe website-ul companiei – telekom.ro.

Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele Telekom, precum și din magazinele partenerilor începând din 21 august 2020.

Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:

 

Model dispozitiv Preț la liber (lei) Preț telefon la portare cu abonament Mobil 10 (lei) Preț telefon la portare cu abonament Mobil 12 (lei) Preț telefon la portare cu abonament Mobil 14 (lei)
Samsung Galaxy Note20 256GB 4.599 lei 3.643lei  

3.553 lei

 

3.434 lei

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 6.299 lei 5.263 lei  

5.173

 

5.054 lei

 

Elementele definitorii ale lui Galaxy Note, S Pen-ul și Samsung Notes, au trecut printr-un proces de evoluție continuă pentru a oferi o experiență naturală de scriere de tip pen-to-paper, controlată digital. Aceste caracteristici sunt extinse și mai mult pe seria Galaxy Note20:

  • S Pen-ul îmbunătățit oferă cea mai recentă și completă experiență de scriere digitală, precizie și un timp de reacție de neegalat. Noua funcție a S Pen-ului de a acționa de oriunde permite navigarea cu ușurință indiferent de aplicația folosită.

Review Samsung Galaxy Note20 Ultra. Merită sau nu să plătești 1300 de euro pe un telefon?

  • Samsung Notes transformă automat scrierea de mână dezordonată într-una lizibilă. De asemenea, noi funcții sunt disponibile acum pentru a edita, adnota și evidenția PDF-uri sau prezentări Microsoft PowerPoint direct în Samsung Notes. În același timp, printr-o nouă opțiune se poate înregistra audio în timp ce utilizatorul ia notițe, iar pentru a asculta o anumită parte din însemnări trebuie doar să fie selectat un cuvânt din text, iar înregistrarea va începe din acel moment. Noile dispozitive vin și cu o gestionare intuitivă de foldere, care eficientizează găsirea oricărui document dorit.

Samsung Galaxy Note 20, Note20 Ultra, Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live si Galaxy Z Fold2, lansate oficial. Toate detaliile și prețurile

  • Funcția Link to Windows a fost actualizată și permite accesarea cu ușurință a aplicațiilor mobile de pe orice computer cu Windows 10.

 

În plus, pentru prima dată, cu Samsung DeX Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra pot fi conectate wireless la un Smart TV, utilizatorul putând gestiona două ecrane în mod simultan, cel al telefonului și ecranul televizorului.

 

Seria Galaxy Note20 este echipată cu cel mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy, Octa-Core, Exynos 990, 2×2.73 GHz & 2×2.50 GHz & 4×2.0 GHz. Dispune de o tehnologie de ultimă oră și de experiențe mobile la cel mai ridicat nivel de performanță, fără a sacrifica designul iconic și rezistent.

Galaxy Note20 Ultra (dimensiuni 77.2 x 164.8 x 8.1) are display dinamic AMOLED 2X de 6.9″ Edge și o rată de refresh de 120Hz, oferind imagini extrem de clare și adaptarea automată la conținutul vizualizat, pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Aceasta este una inteligentă, de 4,500 mAh, ce rezistă întreaga zi și are o capacitate de încărcare super-rapidă, obținând o încărcare mai mare de 50% în doar 30 de minute.

 

Galaxy Note20 (dimensiuni 75.2 x 161.6 x 8.3) are diplay super AMOLED de 6.7″ Flat, rată de refresh de 60 Hz și o baterie de 4,300 mAh, încărcarea totală realizându-se în 70 de minute.

 

Ambele telefoane sunt echipate cu instrumente profesioniste pentru a surprinde fotografii uimitoare și a înregistra videoclipuri cinematografice: raport de aspect 21: 9, înregistrare de 24fps, camera 8K, senzor laser pentru auto-focus ce permite o focalizare precisă, plus funcția Live Focus Video, care oferă fotografiilor profunzimea detaliilor din realitate.

Samsung Galaxy Buds Live promit o autonomie de până la 29 de ore

Seria Note20 este completată de accesorii de top, printre care căștile wireless Galaxy Buds Live. Acestea au un design cu adevărat iconic și o potrivire confortabilă în ureche. Galaxy Buds Live sunt echipate cu trei microfoane și cu unitatea Pickup Voice și permit anularea activă a zgomotului de fundal.

Galaxy Watch3. Specificații, detalii tehnice și prețurile de lansare