Samsung prezintă, în detaliu, noul S Pen de pe Galaxy Note 20

Data: 11/08/2020 | Autor: .

Samsung a lansat un clip video în care prezintă mai multe amănunte depsre noul S Pen, stylus-ul lansat odată cu seria de telefoane Galaxy Note 20 și Note20 Ultra. Sud-coreenii afirmă că au îmbunătățit întreaga experiență de utilizare a unui S Pen, reducând latența și adăugând mai multe funcții.

Samsung a redus latența S Pen de pe Galaxy Note 20 la 26ms, respective 9 ms în cazul lui Galaxy Note 20 Ultra.

Cele două telefoane promit să ofere utilizatorului senzația că scriu cu stiloul pe hârtie, atunci când folosesc noul S Pen. Un plus semnificativ este asigurat de ecranul de 120Hz al Galaxy Note20 Ultra care  îmbunătățește performanțele S Pen.

Potrivit companiei, experiența S Pen a fost îmbunătățită prin rescrierea codului și îmbunătățirea hardware-ului. Samsung a folosit tehnologia AI pentru a colecta sute de mii de date-eșantion cu privire la scrisori, modele și forme și a îmbunătățit predicția prin învățarea automată.

Review Samsung Galaxy Note20 Ultra. Merită sau nu să plătești 1300 de euro pe un telefon?

De asemenea, a adăugat mai multe acțiuni aeriene la noile telefoane, inclusiv posibilitatea de a naviga prin interfața de utilizator fără a atinge ecranul.

Cinci noi acțiuni au fost introduse odată cu cele două noi telefoane: gestul „v” activează Smart Select, dacă agiți  S Pen-ul activezi funcția Captare și scriere,  gestul „<” duce utilizatorul pe ecranul anterior,  gestul ”, „ deschide meniul multitasking și gestul „∧” îl duce pe utilizator la ecranul de pornire.

De asemenea, Samsung a adus diferite îmbunătățiri aplicației Samsung Notes. Utilizatorii pot acum să schimbe culoarea de fundal în timp ce desenează sau scriu și selectează șabloane prestabilite, inclusiv un calendar și o vizualizare de sarcini.

Fișierele PDF pot fi importate în aplicație pentru scriere sau adnotare. În timp ce adnotează fișierul PDF, utilizatorii își pot înregistra vocea, care se sincronizează cu acțiunile lor.

Fișierele PDF pot fi de asemenea convertite în fișiere Microsoft PowerPoint sau Microsoft Word după adnotare.

În timp ce luați notițe, scrierea poate apărea înclinată, iar Samsung oferă acum capacitatea de a o îndrepta.

Aplicația are, de asemenea, o gestionare îmbunătățită a fișierelor prin dosare.

Noul Samsung Note sincronizează, de asemenea, fișierele în timp real, astfel încât să puteți vedea modificări aproape instantaneu pe alte dispozitive.

Samsung Galaxy Note 20, Note20 Ultra, Galaxy Watch3, Galaxy Buds Live si Galaxy Z Fold2, lansate oficial. Toate detaliile și prețurile