Ce inseamna un VIRAL pe youtube! Cum a reintrat Bohemian Rhapsody in topul Billboard (VIDEO)

Data: 23/03/2015 | Autor: .

Sketch She

Celebrul top Billboard include, in aceste zile, o piesa cu care Queen a scris istorie in anii ’70. Este vorba de “Bohemian Rhapsody”, melodie reintrata in clasament datorita unui clip video devenit viral pe youtube, relatează Showbizreport.ro

Cine n-a ascultat, macar o data, “Bohemian Rhapsody”? O adevarata capodopera a legendarei trupe Queen, un ever-green din 1975.

Cum de a reintrat in Top 25 Streaming Songs, desi nu s-a lansat nicio versiune noua, iar producatorii nu l-au reinviat pe celebrul sau solist, asa cum au facut cu Michael Jackson si ale sale holograme?

Responsabila de revenirea spectaculoasa in topul Billboard, direct pe locul 12, este trupa de comedieSketch She, din Australia, care a lansat pe youtube un clip video intitulat “Bohemian Carsody.

Clipul video interpretreaza intr-un mod original piesa celor de la Queen, ajungand la peste 17 milioane de vizualizari pe Yotube. Asa a ajuns ca interesul pentru versiunea originala a celor de la Queen sa creasca cu 261% la suta in ultima saptamana.

Interpretarea spectaculoasa a fetelor de la Sketch She o vedeti in clipul video de mai jos. Iar apoi va invitam sa vedeti si versiunea originala a piesei “Bohemian Rhapsody”, interpretata de Queen.