Celebrul serial SF Dosarele X revine pe ecrane după 13 ani de pauză (VIDEO)

Data: 25/03/2015 | Autor: .

dosarele-x

Dosarele X, cel mai longeviv serial science-fiction din istoria televiziunii americane, va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, după 13 ani de pauză. David Duchovny și Gillian Anderson isi vor relua rolurile de agenti FBI, interpretand pe anchetatorii Mulder și Scully, în şase noi episoade, regizate de Chris Carter.

x-filesAnunțul oficial a fost făcut de Dana Walden și Gary Newman, de Fox Television Group. Filmările noului serial „The X-Files” vor incepe în vara anului 2015.

„Am avut privilegiul de a lucra cu Chris pe toate cele nouă sezoane de X-Files, una dintre experiențele cele mai creative din carierele noastre și suntem extrem de încântați să explorăm din nou această lume incredibilă. Dosarele X nu a fost doar un serial important pentru studio și rețeaua de televiziune, ci a fost un fenomen la nivel mondial. Puține productii tv au atras fani atat de dedicați ca Dosarele X și suntem siguri că următorul capitol palpitant ale aventurilor lui Mulder și Scully este asteptat de acestia cu mare nerăbdare”, a declarat Walden.

Primul sezon din Dosarele X a fost lansat 1993 şi s-a bucurat de un succes uriaş. De-a lungul anilor, serialul a câştigat 16 premii Emmy si 5 Globuri de Aur. În anul 2007, revista Time l-a inclus în lista „Celor mai bune 100 de seriale din istoria televiziunii„.

Daca ti-a placut stirea, da un like sau share pe Facebook.