Ce spune culoarea telefonului despre tine! Un studiu științific

Data: 20/12/2021 | Autor: .

Ce spune culoarea telefonului despre tine! Un studiu științific

Tu ce ai alege intre un telefon alb, altul negru si unul auriu? Psihologii au gasit o legatura directa intre culoarea telefonului si personalitatea celui care il utilizeaza. Datele apar intr-un studiu realizat de expertul britanic Donna Dawson, prezentat de talkandroid.com.

Psihologul britanic chestionat un esantion bine definit de clienti si a descoperit, astfel, ca alegerea culorii telefonului poate spune multe lucururi despre personalitatea utilizatorului.

Expertul britanic a descoperit, astfel, ca varianta „Gold Platinum” este aleasa, in primul rand, de catre cei care sunt in cautarea succesului financiar, a prosperitatii, in general de cei carora nu le este teama sa se angajeze in proiecte. Sunt persoane carora le place luxul si cauta lucruri de calitate. Persoane sociabile, calde, cu o intuitie puternica si carora le place compania altora.

Ce spune culoarea masinii despre temperamentul tău

Cei care aleg varianta „Green Emerald“ tind spre cumpatare, sunt loiali, muncitori, onesti si atenti la cei din jur. Sunt cei care aspira la statutul de buni cetateni, care au un puternic profil moral si care cauta simplitatea.

Varianta „Blue Topaz“ este aleasa in principal de cei increzatori in fortele proprii, sensibili, intuitivi si care cauta afectiunea, in timp ce “White Pearl“ a fost aleasa de cei care cauta simplitatea, sunt onesti, deschisi, in armonie cu natura.

In fine, varianta „Black Sapphire“ este preferata de cei care se doresc a fi independenti, care cauta tot timpul sa se diferentieze fata de grup, care tind sa fie lideri. Sunt cei fascinati de putere, de dorinta de a se impune, inclusiv pe plan sexual.

Vinul şi personalitatea. Spune-mi ce vin bei şi îţi spun cine eşti!