Cel mai de succes joc din istorie. Intra in Cartea Recordurilor(VIDEO)

Data: 8/06/2012 | Autor: .

Jocul Angry Birds Space a devenit, oficial, cel mai de succes joc din istorie, dupa ce a adunat peste 100 de milioane de descarcari in ultimele doua luni. Jocul a intrat in Cartea Recordurilor.

Numai in ultima luna, jocul a fost descarcat de peste 50 de milioane de ori.  Ca sa va faceti idee despre performanta, Draw Something, jocul care detinea pana acum recordul, a ajuns la nivelul de 50 de milioane de descarcari in peste 3 luni si jumatate.

Datele Rovio arata ca jocul a adunat, in total, versiunile Angry Birds au adunat peste 1 miliard de descarcari, astfel ca cifra de afaceri a companiei, rezultata din vanzarea publicitatii asociate, a depasit 100 milioane de dolari in 2011.

Cei de la Rovio anunta, in comunicatul de presa, ca “Something even bigger is on its way! Stay tuned and keep flinging those Birds!”

Cu alte cuvinte, pregatesc un nou joc Angry Birds.

In “Space”, jucatorul trebuie sa arunce pasari printre planete, iar miscarile sunt influentate de lipsa gravitatiei.  Jocul vine cu noi pasari, total diferite fata de versiunile anterioare, si care au super-puteri.

In cele 60 de nivele, Angry Birds Space aduce si noi “artificii”, de la posibilitatea de a vedea miscarile in slow-motion la derularea imaginilor cu “viteza luminii”.

Jocul este disponibil pentru 0.99 dolari in App Store pentru iPhone si iPod touch. Versiunea pentru Mac costa 4.99 dolari si poate fi descarcata din Mac App Store.

Pentru Android, jocul este gratuit in varianta cu publicitate inclusa. Varianta fara reclame costa 0.99 dolari. Mai exista o versiune HD pentru tabletele Android in Amazon Appstore la 2,99 dolari.

De la debutul din 2009, jocul Angry Birds este jucat, zilnic, de peste 130 milioane de oameni. Cititi aici istoria jocului Angry Birds Space, prezentata de GadgetReport.ro