Primul joc din lume lansat sub forma unui serial, ca la TV (VIDEO)

Data: 8/06/2012 | Autor: .

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Halo 4, care se va lansa pe 6 noiembrie, va veni sub forma unui serial care va oferi jucatorilor posibilitatea de a experimenta, periodic, diverse misiuni, relateaza The Guardian.

Dezvoltatorul jocului, 343 Studios, a anuntat ca jocul va fi disponibil, treptat, in mai multe episoade, la fel ca serialele TV, iar jucatorii vor putea experimenta, astfel, o gama larga de experiente, complet diferite. Interesant este ca primele episoade vor fi gratuite pentru a atrage cat mai multi jucatori.

GadgetReport.ro a scris, recent, ca jocul marcheaza inceputul unei noi trilogii, a carei poveste se desfasoara la patru ani după evenimentele din Halo 3.  Jocul marcheaza intoarcerea lui Master Chief (John-117) ca protagonist principal. De asemenea va aparea in joc si Cortana.

Franciza Halo a fost initial imaginata ca o trilogie. Succesul spectaculos al seriei 3, cel mai vandut joc din istorie, i-a facut pe dezvoltatori sa se razgandeasca si sa caute o continuare.

“Incepem o noua saga cu Halo 4. Suntem siguri ca va fi cel mai de succes joc din istoria Xbox”, a declarat, intr-un comunicat, Phil Spencer, corporate vice presedinte la Microsoft Studios.