Cel mai mare cinematograf digital din Romania

Data: 7/09/2011 | Autor: .

La centrul comercial Baneasa din Bucuresti va fi inaugurat, pe 23 septembrie, Grand Cinema Digiplex, cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara. Dezvoltat cu o investitie de 19 milioane de euro,  Digiplex va avea 13 sali cu ecrane 3D si peste 2.600 de locuri. 

Printre acestea se afla Grand ULTRA & Grand EPIKA – doua sali cu ecrane de mari dimensiuni, si salile VIP Grand  STUDIOS, cu facilitati si design premium (servicii de primire, garderoba, un bar si lounge separat, precum si fotolii si canapele ajustabile inglobate sub conceptul „living room”).

Sala Grand ULTRA are cel mai larg ecran din tara, de tip „silver screen”, si beneficiaza de un sistem de sunet IOSONO, cel mai complex si avansat sistem audio multi-dimensional din Europa.

 

Grand  EPIKA este o sala multifunctionala cu 500 de locuri care va putea fi adaptata la niverse manifestari: prezentari de moda, concerte, spectacole, stand-up comedy si multe altele. Alte inovatii sunt automatele de vanzare a biletelor aflate in Baneasa Shopping City.

Accesul in noul cinematograf se va face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.